Mingus Claessen (Troj) uit GTST vertelt: hoe zijn Ludo, Bing en Nola in het echt?

Mingus Claessen (Troj) uit GTST vertelt: hoe zijn Ludo, Bing en Nola in het echt?

Mingus Claessen (Troj) uit GTST vertelt: hoe zijn Ludo, Bing en Nola in het echt? Sinds kort is Goede Tijden, Slechte Tijden een acteur rijker, Mingus Claessen speelt de rol van Troj. Dit is de nieuwe liefde van Nola en hij heeft het in de soap flink aan de stok met Bing en Ludo. Maar hoe zijn deze acteurs eigenlijk in het echt? Mingus doet een boekje open. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan de beste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Goede Tijden, Slechte Tijden: Troj is onder de indruk van Nola (video) Bekijk deze video » GTST: dubbeldate bij relatietherapeut voor Linda, Luuk, Janine en Ludo (video) Bekijk deze video » Goede Tijden, Slechte Tijden: Nola en Troj betrapt tijdens eerste zoen (video) Bekijk deze video »
Serie :
Maandag 25 maart om 14:28

Sinds kort is Goede Tijden, Slechte Tijden een acteur rijker, Mingus Claessen speelt de rol van Troj. Dit is de nieuwe liefde van Nola en hij heeft het in de soap flink aan de stok met Bing en Ludo. Maar hoe zijn deze acteurs eigenlijk in het echt? Mingus doet een boekje open.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan de beste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's