Krijgt Winston Gerschtanowitz last van faalangst in Postcode Loterij Miljoenenjacht? (Shownieuws)

Krijgt Winston Gerschtanowitz last van faalangst in Postcode Loterij Miljoenenjacht? (Shownieuws)

Krijgt <em>Winston Gerschtanowitz</em> last van faalangst in <em>Postcode Loterij Miljoenenjacht</em>? (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws vertelt Winston Gerschtanowitz openhartig over de derde 'mislukking' in het populaire programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Krijgt hij zo langzamerhand geen last van faalangst? LiveDat de uitreiking van de gouden cheque door Winston bij de winnaars thuis een live onderdeel is in het wekelijkse programma, bleek zondag weer eens pijnlijk duidelijk. Volgens Winston is dat juist de charme ervan. De bijzondere uitreikingen die hij al heeft beleefd, maken dat hij er tot in lengte van dagen graag mee door wil gaan. Bekijk het interview met ome Winston Gerschtanowitz en diverse mooie uitreikingen hierboven Bekijk ook Miljoenenjacht: waren de villa-bewoners in Laren écht niet thuis? Bekijk deze video » 'Huis van Miljoenenjacht-thuiswinnaar in Aerdenhout staat te koop voor 2,5 miljoen euro' Bekijk deze video » Miljoenenjacht: Winston mag niet naar binnen bij thuiswinnaar, 'Wat is dit allemaal?' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 26 maart om 19:44

In Shownieuws vertelt Winston Gerschtanowitz openhartig over de derde 'mislukking' in het populaire programma Postcode Loterij Miljoenenjacht. Krijgt hij zo langzamerhand geen last van faalangst?

Live
Dat de uitreiking van de gouden cheque door Winston bij de winnaars thuis een live onderdeel is in het wekelijkse programma, bleek zondag weer eens pijnlijk duidelijk. Volgens Winston is dat juist de charme ervan. De bijzondere uitreikingen die hij al heeft beleefd, maken dat hij er tot in lengte van dagen graag mee door wil gaan.

Bekijk het interview met ome Winston Gerschtanowitz en diverse mooie uitreikingen hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's