Koningin Máxima deelt ervaringen als moeder: 'Daar heb ik van geleerd' (video)

Koningin Máxima deelt ervaringen als moeder: 'Daar heb ik van geleerd' (video)

Woensdag 27 maart om 19:29

Koningin Máxima was dinsdag bij de lancering van de nieuwe online tool, De Checkers. Hiermee leren volwassenen hoe ze er kunnen zijn voor jongeren met beginnende mentale problemen, zodat die problemen niet erger worden. Na afloop sprak ze voor de camera van RTL Nieuws over haar eigen ervaringen als moeder van drie dochters. "Een van mijn dochters zei: 'Mam, ik wil dat je naar me luistert.' (...) Daar heb ik van geleerd."

Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

<em>Koningin Máxima</em> deelt ervaringen als moeder: 'Daar heb ik van geleerd' (video) Koningin Máxima was dinsdag bij de lancering van de nieuwe online tool, De Checkers. Hiermee leren volwassenen hoe ze er kunnen zijn voor jongeren met beginnende mentale problemen, zodat die problemen niet erger worden. Na afloop sprak ze voor de camera van RTL Nieuws over haar eigen ervaringen als moeder van drie dochters. "Een van mijn dochters zei: 'Mam, ik wil dat je naar me luistert.' (...) Daar heb ik van geleerd." Bekijk de video van RTL Nieuws hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. RTL Nieuws: dronken bestuurder achtervolgd door Engelse politie met fatale afloop (video) Bekijk deze video » Thierry Baudet zou Jan Paternotte 'op zijn bek willen slaan': 'Helemaal klaar mee' (video) Bekijk deze video » Ravage in Mexico door bosbranden: huizen verwoest, dieren verbrand (video) Bekijk deze video »
TV :
Koningin Máxima deelt ervaringen als moeder: 'Daar heb ik van geleerd' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's