Woensdag in Je Huis op Orde: Karin breekt als ze spullen van haar vader ziet (video)

Woensdag in Je Huis op Orde: Karin breekt als ze spullen van haar vader ziet (video)

Woensdag 27 maart om 21:06

Woensdag in <em>Je Huis op Orde</em>: Karin breekt als ze spullen van haar vader ziet (video) Viktor Brand is in Hilversum bij Karin. Twee jaar geleden belandde zij in een nachtmerrie toen haar man overleed. Met haar twee kinderen probeert ze nu zo goed mogelijk door te gaan. En daar komt het team van Je Huis op Orde een handje bij helpen. Alleen valt het weggooien van spullen toch best zwaar. Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Victor Brand over nieuw seizoen van Je Huis Op Orde: "Ik denk dat ze echt nooit hebben opgeruimd" Bekijk deze video » Bizarre aflevering Je Huis Op Orde: 'Al 1,5 jaar de was niet gedaan' (video) Bekijk deze video » Viktor Brand in Je Huis op Orde schrikt van de zolder: "Nee, wat is dit?!" Bekijk deze video » Je Huis Op Orde: ongelofelijke hoeveelheid flessen water en pakken rijst in voorraad Bekijk deze video »
TV :

Viktor Brand is in Hilversum bij Karin. Twee jaar geleden belandde zij in een nachtmerrie toen haar man overleed. Met haar twee kinderen probeert ze nu zo goed mogelijk door te gaan. En daar komt het team van Je Huis op Orde een handje bij helpen. Alleen valt het weggooien van spullen toch best zwaar.

Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's