Je Huis op Orde: pijnlijk moment voor Karin "Ik word hier heel emotioneel van"

Je Huis op Orde: pijnlijk moment voor Karin "Ik word hier heel emotioneel van"

<em>Je Huis op Orde</em>: pijnlijk moment voor Karin &quot;Ik word hier heel emotioneel van&quot; Woensdagavond in Je Huis op Orde zorgt het opruimen van de kledingkasten voor een pijnlijk moment voor Karin. Zij is haar man Maartje verloren, vlak voor de geboorte van hun dochter Maartje en het kost haar veel moeite zijn kast leeg te halen. "Ik word hier heel emotioneel van" aldus een verdrietige Karin. Bekijk het fragment uit Je Huis op Orde hierboven Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Je Huis Op Orde: ongelofelijke hoeveelheid flessen water en pakken rijst in voorraad Bekijk deze video » Je huis op orde: hal van gezin met zes kinderen overvol door schoenen Bekijk deze video » Woensdag in Je Huis op Orde: Karin breekt als ze spullen van haar vader ziet (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 28 maart om 13:57

Woensdagavond in Je Huis op Orde zorgt het opruimen van de kledingkasten voor een pijnlijk moment voor Karin. Zij is haar man Maartje verloren, vlak voor de geboorte van hun dochter Maartje en het kost haar veel moeite zijn kast leeg te halen. "Ik word hier heel emotioneel van" aldus een verdrietige Karin.

Bekijk het fragment uit Je Huis op Orde hierboven

Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's