The Passion: Nicol Kremers (ex Peter Gillis) speelt de rol van Barabbas

The Passion: Nicol Kremers (ex Peter Gillis) speelt de rol van Barabbas

<em>The Passion</em>: Nicol Kremers (ex Peter Gillis) speelt de rol van Barabbas Bekijk in de video hierboven: deze acteurs spelen de hoofdrollen in The Passion 2024 Een opvallende naam is toegevoegd aan de cast van The Passion 2024. Niemand minder dan Nicol Kremers gaat de rol van Barabbas vertolken. 'Veel in opspraak geweest'Kremers, de omstreden ex van steenrijke realityster Peter Gillis, vertelt bij Wijnand in de ochtend (3FM) dat ze het afgelopen jaar veel in opspraak is geweest en met justitie in aanraking kwam. Daarom speelt zij deze keer Barabbas in het Paasverhaal, de gevangene die in plaats van Jezus wordt vrijgelaten. Vanavond kun je kijken naar The Passion met William Spaaij en Angela Schijf in de hoofdrollen. Bekijk de 3FM-video met de onthulling van Nicol Kremers met haar rol in The Passion hieronder. The Passion is op Witte Donderdag, 28 maart 2024 om 20.30 uur te zien op NPO 1. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Wijnand in de Ochtend (@wijnandindeochtend) Backstage bij The Passion 2024: William Spaaij (Jezus) zingt De Wereld (video) Bekijk deze video » Wordt Hou Me Vast de hit van The Passion 2024? Bekijk een voorproefje Bekijk deze video » The Passion 2024: Angela Schijf zingt liedje van Goldband Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 28 maart om 15:14

Bekijk in de video hierboven: deze acteurs spelen de hoofdrollen in The Passion 2024

Een opvallende naam is toegevoegd aan de cast van The Passion 2024. Niemand minder dan Nicol Kremers gaat de rol van Barabbas vertolken.

'Veel in opspraak geweest'
Kremers, de omstreden ex van steenrijke realityster Peter Gillis, vertelt bij Wijnand in de ochtend (3FM) dat ze het afgelopen jaar veel in opspraak is geweest en met justitie in aanraking kwam. Daarom speelt zij deze keer Barabbas in het Paasverhaal, de gevangene die in plaats van Jezus wordt vrijgelaten. Vanavond kun je kijken naar The Passion met William Spaaij en Angela Schijf in de hoofdrollen.

Bekijk de 3FM-video met de onthulling van Nicol Kremers met haar rol in The Passion hieronder. The Passion is op Witte Donderdag, 28 maart 2024 om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's