Jeffrey over haatreacties na deelname Married At First Sight: 'Werd er ziek van' (video)

Jeffrey over haatreacties na deelname Married At First Sight: 'Werd er ziek van' (video)

Donderdag 28 maart om 20:19

Na 22 (!) afleveringen kunnen we eindelijk de balans opmaken van het negende seizoen van Married at First Sight. Heel geslaagd was het allemaal niet, want David en Kim, Bastiaan en Suzanne, Erik en Gerben, Malou en Sarath, Dirk en Anneke en zelfs Jerney en Jeffrey; ze zijn allemaal weer gescheiden.

Haat
Het is ook niet voor niets dat de 'experts' van MAFS erkennen dat ze fouten hebben gemaakt. Daarnaast waren de reacties op social media niet mals. Jeffrey vertelde in RTL Boulevard dat hij 'letterlijk ziek is geworden' van alle negativiteit. Kan het programma nog wel verder met een volgend seizoen?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Jeffrey over haatreacties na deelname <em>Married At First Sight</em>: 'Werd er ziek van' (video) Na 22 (!) afleveringen kunnen we eindelijk de balans opmaken van het negende seizoen van Married at First Sight. Heel geslaagd was het allemaal niet, want David en Kim, Bastiaan en Suzanne, Erik en Gerben, Malou en Sarath, Dirk en Anneke en zelfs Jerney en Jeffrey; ze zijn allemaal weer gescheiden. HaatHet is ook niet voor niets dat de 'experts' van MAFS erkennen dat ze fouten hebben gemaakt. Daarnaast waren de reacties op social media niet mals. Jeffrey vertelde in RTL Boulevard dat hij 'letterlijk ziek is geworden' van alle negativiteit. Kan het programma nog wel verder met een volgend seizoen? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Carlo Boszhard: 'Onvrede bij Married at First Sight moet achter de schermen opgelost worden' Bekijk deze video » MAFS: hoe is het afgelopen met Erik, Jerney, Suzanne, Jantine, David en alle anderen? Bekijk deze video » Jerney (Married at First Sight): 'Ik ben 27 kilo afgevallen, op deze manier' Bekijk deze video »
TV :
Jeffrey over haatreacties na deelname Married At First Sight: 'Werd er ziek van' (video)


Actuele video's

Meer actuele video's