Vandaag Inside lacht om rectificatie na blunder Ellie Lust met veiligheidshamer

Vandaag Inside lacht om rectificatie na blunder Ellie Lust met veiligheidshamer

<em>Vandaag Inside</em> lacht om rectificatie na blunder Ellie Lust met veiligheidshamer In Vandaag Inside wordt smakelijk gelachen om Ellie Lust die in 112 Vandaag demonstreert hoe je in de auto een veiligheidshamer moet gebruiken. Met geen mogelijkheid krijgt ze een raam ingeslagen, en dat zorgt voor een boze reactie van de fabrikant van Lifehammer. Later volgt een rectificatie omdat het een goedkoop ding bleek te zijn… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Vrijdag 29 maart om 10:22

In Vandaag Inside wordt smakelijk gelachen om Ellie Lust die in 112 Vandaag demonstreert hoe je in de auto een veiligheidshamer moet gebruiken. Met geen mogelijkheid krijgt ze een raam ingeslagen, en dat zorgt voor een boze reactie van de fabrikant van Lifehammer. Later volgt een rectificatie omdat het een goedkoop ding bleek te zijn…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's