Special Hello Goodbye: hoe is het nu met? zie je donderdag op NPO 1

Special Hello Goodbye: hoe is het nu met? zie je donderdag op NPO 1
Joris Linssen blikt terug

Kijktip :

Al jarenlang is Hello Goodbye een kijkcijferkanon bij de publieke omroep. Presentator Joris Linssen ontmoet reizigers in de vertrek- en aankomsthal van Schiphol, waarna bijzondere gesprekken ontstaan. In de special Hello Goodbye: hoe is het nu met? blikt hij terug.

Hello Goodbye: hoe is het nu met? gemist? Kijk de hele special terug via Gids.tv.

Verhalen
Al sinds 2005 is Hello Goodbye een vaste waarde bij de publieke omroep. Joris Linssen verblijft op luchthaven Schiphol, waar het dagelijks een komen en gaan is van reizigers. Achter al die reizen blijken aangrijpende en ontroerende verhalen schuil te gaan. Van vluchtelingen tot Nederlanders die hun geliefden jarenlang niet hebben gezien: er komt van alles voorbij.

Hoe gaat het nu?
In de special Hello Goodbye: hoe is het nu met? gaat Linssen langs bij mensen die hij heeft ontmoet op Schiphol. Ze vertelden hem verhalen over langverloren liefdes, vlucht uit oorlogsgebieden en familieleden, maar hoe gaat het met ze? Waar staan ze in het leven en wat heeft dat bijzondere moment waar Linssen getuige van was voor ze betekend?

De special Hello Goodbye: hoe is het nu met? is donderdag 19 mei om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de special Hello Goodbye: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Special Hello Goodbye: hoe is het nu met? zie je donderdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV