Yves Berendse open over kinderwens: 'Voor volgend jaar is dat onze droom'

Yves Berendse open over kinderwens: 'Voor volgend jaar is dat onze droom'

<em>Yves Berendse</em> open over kinderwens: 'Voor volgend jaar is dat onze droom' Yves Berendse is erg open over zijn liefdesleven. Hij is gelukkig met zijn Sophie en ze zijn momenteel druk met hun huis dat wordt verbouwd. Maar de volkszanger en zijn geliefde willen dolgraag kinderen, voor volgend jaar is dat een droom van de twee… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bouke kijkt terug op Koningsdag: "Dit was toch heel speciaal" (EenVandaag) Bekijk deze video » Songfestival: Joost Klein is bang dat social media zijn 'grap' zullen verpesten Bekijk deze video » De Bauers - 20 jaar later: Jan sleept papa Frans naar de sportschool, 'verschrikkelijk!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 29 april om 15:28

Yves Berendse is erg open over zijn liefdesleven. Hij is gelukkig met zijn Sophie en ze zijn momenteel druk met hun huis dat wordt verbouwd. Maar de volkszanger en zijn geliefde willen dolgraag kinderen, voor volgend jaar is dat een droom van de twee…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's