Nieuw muziekprogramma POP22 begint donderdag op NPO 1

Nieuw muziekprogramma POP22 begint donderdag op NPO 1
Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange presenteren

Kijktip :

Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange presenteren samen het nieuwe muziekprogramma POP22, waarin Nederlandse artiesten een podium krijgen. De populairste bands en artiesten van het moment, beginnende muzikanten en onontdekte talenten: in POP22 is plek voor iedereen.

POP22 aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Genres
Daarnaast probeert POP22 alle genres een podium te geven. Pop, rock, soul, hiphop, dance en het levenslied komen samen op vier verschillende podia waarop vier bands of artiesten optreden. Hoe gaat het met hen nu ze weer kunnen optreden? Wat is hun eerste of nieuwste single en welke plaat zouden de artiesten meenemen naar een onbewoond eiland?

Eerste aflevering
In de eerste aflevering vertelt Davina Michelle over haar concert in Ahoy en hoe zij jong talent een podium geeft. Sor speelt zijn nieuwe single met zijn ‘sorkest’, en Blanks deelt hoe hij uitgroeide van YouTuber tot popartiest. Als laatste vertelt Froukje onder meer over de totstandkoming van haar nieuwe EP én speelt ze haar nieuwe single.

POP22 is donderdag 19 en donderdag 26 mei rond 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de afleveringen van POP22 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw muziekprogramma POP22 begint donderdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV