Bekijk de eerste beelden van POP22 met Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange

Bekijk de eerste beelden van POP22 met Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange

Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange geven Nederlandse artiesten een podium in POP22. Bekijk de eerste beelden van de show hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van <em>POP22</em> met Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange Matthijs van Nieuwkerk en Ilse DeLange geven Nederlandse artiesten een podium in POP22. Bekijk de eerste beelden van de show hieronder. Lees verder onder de video. Alle genres komen samenIlse deLange en Matthijs van Nieuwkerk maken POP22 omdat zij een missie hebben: "Wij laten de actuele popmuziek zien." Het is dan ook popmuziek in de breedste zin van het woord: van populaire artiesten van dit moment als rapper Snelle, legendarische muziekgroepen, beginnende muzikanten tot nog onontdekte talenten. Stuk voor stuk krijgen ze in een cirkel ergens in Nederland de kans om nummers voor elkaar en de presentatoren te spelen. En dat kan in alle genres zijn. Zo komen rock, soul, hiphop en dance allemaal samen. POP22 is op 19 & 26 mei om 21:30 te zien op NPO 1. Bekijk ook Video: Meest vervuilde keuken ooit in Niet normaal vies Bekijk deze video » Laatste aflevering Floortje Naar Het Einde Van De Wereld: Slapen in Kenia tussen de wilde dieren Bekijk deze video »

Alle genres komen samen
Ilse deLange en Matthijs van Nieuwkerk maken POP22 omdat zij een missie hebben: "Wij laten de actuele popmuziek zien." Het is dan ook popmuziek in de breedste zin van het woord: van populaire artiesten van dit moment als rapper Snelle, legendarische muziekgroepen, beginnende muzikanten tot nog onontdekte talenten. Stuk voor stuk krijgen ze in een cirkel ergens in Nederland de kans om nummers voor elkaar en de presentatoren te spelen. En dat kan in alle genres zijn. Zo komen rock, soul, hiphop en dance allemaal samen.

POP22 is op 19 & 26 mei om 21:30 te zien op NPO 1.

Actuele video's

Meer actuele video's