Woensdag in Khalid & Sophie: Joris Linssen over zijn hitprogramma Hello Goodbye

Woensdag in Khalid & Sophie: Joris Linssen over zijn hitprogramma Hello Goodbye
Dit zijn de gasten van woensdag 18 mei

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn elke werkdag te zien met hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van woensdag 18 mei. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.
Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie woensdag 18 mei

  • Vanavond flitsen we met Nazmiye Oral en Anita Witzier door het nieuws van de dag. Zij zijn ons duo van dienst.

  • Mark Rutte gooide dagelijks ‘onbelangrijke’ sms'jes weg, omdat zijn werktelefoon niet voldoende opslagruimte zou hebben gehad.Pieter Omtzigt en Laurens Dassen reageren.

  • David Van Reybrouck schreef het boek ‘Revolusi’ over de onafhankelijkheidsstrijd van Indonesië. Nu is hij ook nog op theater-tournee om dat verhaal te vertellen. Hij houdt ons vanavond een spiegel voor over ons koloniale verleden.

  • Onze eigen Wouter Bouwman zet weer een nieuwsgebeurtenis van afgelopen week in historisch perspectief.

  • En we vieren hitprogramma ‘Hello Goodbye’ met oud-deelnemers Roos en Mart én met presentator van het eerste uur Joris Linssen.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Khalid & Sophie: Joris Linssen over zijn hitprogramma Hello Goodbye of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV