Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa vanaf maandag te zien op SBS6

Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa vanaf maandag te zien op SBS6
Stuivertje wisselen met de Meilandjes

Kijktip :

Het stuivertje wisselen bij SBS6 gaat vanavond weer door. Na de Meilandjes en Chateau Bijstand is het de beurt aan Peter Gillis en zijn familie in Familie Gillis: massa is kassa. Wat staat ons dit seizoen te wachten?

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Ziekenhuis
Aan het eind van het vorige seizoen zagen we hoe Peter zijn verjaardag vierde, maar niet lang daarna kreeg hij de schrik van zijn leven. Door zijn overgewicht en de structurele weigering om hier iets aan te veranderen moest Peter met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig bleek het niet fataal en mocht hij al snel weer naar huis.

Veranderen
Nicol vindt echter dat Peter zijn leven nu écht drastisch moet gaan veranderen. Omdat het vakantieseizoen voor de deur staat moet er echter nog veel gebeuren op de parken van de magnaat. Mark ontdekt dat er tientallen televisies ontbreken en hoofd horeca Samir probeert Peter te overtuigen om zijn eigen worstenbroodjes op de menukaart te zetten.

Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf maandag 23 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa vanaf maandag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV