Op de set van Gooische Vrouwen: 'Niet alle personages wonen meer in het Gooi' (video)

Op de set van Gooische Vrouwen: 'Niet alle personages wonen meer in het Gooi' (video)

Vrijdag 26 april om 20:11

De fans van Gooische Vrouwen kijken er reikhalzend naar uit: het vervolg van de serie met Cheryl, Anouk, Claire en Roelien. De opnames zijn gestart en we kunnen gelijk al concluderen dat er in 10 jaar een hoop veranderd is in Het Gooi. We namen een kijkje op de set en wat blijkt: een deel van de statige villa’s lijken ingeruild voor nieuwbouwappartementen in Almere.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Op de set van <em>Gooische Vrouwen</em>: 'Niet alle personages wonen meer in het Gooi' (video) De fans van Gooische Vrouwen kijken er reikhalzend naar uit: het vervolg van de serie met Cheryl, Anouk, Claire en Roelien. De opnames zijn gestart en we kunnen gelijk al concluderen dat er in 10 jaar een hoop veranderd is in Het Gooi. We namen een kijkje op de set en wat blijkt: een deel van de statige villa’s lijken ingeruild voor nieuwbouwappartementen in Almere. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Alex Klaasen ook terug in serie Gooische vrouwen en kijkt uit naar pruiken van Yari Bekijk deze video » Linda de Mol biecht Gooische Vrouwen-vriendinnen op: 'Ik was dronken bij mijn kinderen' Bekijk deze video » Opnames nieuw seizoen Gooische vrouwen zijn begonnen: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Serie :
Op de set van Gooische Vrouwen: 'Niet alle personages wonen meer in het Gooi' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's