Slotaflevering Dwars door de Lage Landen dinsdag te zien op NPO 2

Slotaflevering Dwars door de Lage Landen dinsdag te zien op NPO 2
Arnaut Hauben sluit zijn wandeltocht af

Kijktip :

Dinsdag (24 mei) sluiten Arnaut Hauben en zijn vrienden hun wandeltocht door Vlaanderen en Nederland af. In deze laatste aflevering van Dwars door de Lage Landen zetten ze koers richting het hoge Noorden van ons land.

Dwars door de Lage Landen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hunebedjagers
Het Vlaamse drietal trekt wandelend verder richting Groningen en ontmoeten een vader en zoon die zichzelf 'de hunebedjagers' noemen. De volgende stop is Glimmen, het dorp dat enkele jaren geleden de Postcode Loterij won, met heel wat multimiljonairs als gevolg. Het dorp was ook ooit het decor van een groot drama.

Treinkaping
Veel oudere Nederlanders zullen zich namelijk nog wel herinneren hoe de Molukse treinkaping in deze omgeving tot een rampzalig einde kwam. Deze wond blijkt nog niet volledig geheeld. De vrienden eindigen hun tocht in het dorpje Pieterburen. Om terug naar huis te keren moeten Arnout, Ruben en Philippe enkel nog de zeilboot bereiken die op hen ligt te wachten op het wad.

De laatste aflevering van Dwars door de Lage Landen is dinsdag 24 mei om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Dwars door de Lage Landen terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Dwars door de Lage Landen dinsdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV