Mannenfinale Libéma Open Medvedev - Van Rijthoven live op tv en online

Mannenfinale Libéma Open Medvedev - Van Rijthoven live op tv en online
Nederlandse finalist in Rosmalen

Sport :

Voor het eerst sinds 2009 staat er een Nederlander in de finale van de Libéma Open, het ATP-toernooi van Rosmalen, 's Hertogenbosch. Tim van Rijthoven staat tegenover de nummer twee van de wereld, Medvedev. Op tv zie je de finale op Ziggo Sport Tennis. Online is het toernooi ook te volgen bij NPO 1, NOS.nl en een livestream via Gids.tv.

Van Rijthoven
Het lijkt wel een droom die uitkomt voor de jonge Tim van Rijthoven. De 25-jarige tennisser en de huidige nummer 205 van de wereld kon een wildcard krijgen om mee te doen aan het toernooi en hoopte om 1 of 2 potjes te spelen. Nu staat hij dus in de finale.

Medvedev
De nummer 2 van de wereld is de Rus Daniil Medvedev, die niet mee mag doen aan het grastoernooi Wimbledon en in dit grastoernooi in de reclame staat. Op Roland Garros kwam hij tot de kwartfinale en verloor daar van Cilic.

De finale van de Libéma Open 2022 tussen Medvedev en Van Rijthoven is op zondag 12 juni vanaf 14.30 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en een livestream via Gids.tv. De samenvatting volgt bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV