Dramaserie The Loudest Voice vanaf dinsdag 5 juli te zien op Canvas

Dramaserie The Loudest Voice vanaf dinsdag 5 juli te zien op Canvas
Het verhaal van Roger Ailes

Kijktip :

Vanaf dinsdag 5 juli zendt Canvas de veelgeprezen miniserie The Loudest Voice uit. De serie schetst een portret van Roger Ailes, de televisieproducent die Fox News in dienst van Rupert Murdoch omvormde tot een van de meest machtige en invloedrijke medianetwerken in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Opdracht
Roger Ailes wordt ontslagen als topman van CNBC en slaat de handen in elkaar met Rupert Murdoch voor de oprichting van Fox News, een conservatieve nieuwszender. In een koortsachtige poging om de concurrentie voor te blijven, krijgt Roger de schijnbaar onmogelijke opdracht om in amper zes maanden tijd een volledige zender uit de grond te stampen.

11 september
Er wordt getoond hoe Ailes uitgroeit tot een van de toonaangevende figuren van conservatief Amerika, hoe zijn nieuwszender historische gebeurtenissen als de aanslagen op 11 september 2001 en de presidentsverkiezingen van 2008 en 2016 behandelt en hoe hij aan het einde van zijn carrière probeert beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag geheim te houden.

De miniserie The Loudest Voice is vanaf dinsdag 5 juli wekelijks rond 23.10 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's