Top 5 zomercliffhangers uit 32 jaar Goede Tijden, Slechte Tijden

Top 5 zomercliffhangers uit 32 jaar Goede Tijden, Slechte Tijden
Inclusief promo van de GTST-finale van 2022

Kijktip :

Donderdag 7 juli is het weer zover! De Goede Tijden, Slechte Tijden-zomercliffhanger is aanstaande en Meerdijk trilt weer op zijn grondvesten. Bekijk hieronder de meest memorabele GTST-cliffhangers uit de geschiedenis van de soap.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

5. Wie overleeft de parachutesprong niet? - seizoen 23 (2013)


Wie werd de parachutesprong fataal? Dat was de grote vraag die de fans de lange zomer van 2013 bezighield. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen kregen ze eindelijk antwoord: het was Mike (Louis Talpe) die te pletter viel. Pas na vier maanden bekende Rik dat hij Mike’s parachute gesaboteerd had. Eigenlijk had hij het op zijn aanstaande schoonzus Aysen gemunt, maar hij maakte de verkeerde parachute onklaar. Tja, van je aanstaande schoonfamilie moet je het maar hebben.

4. Ludo neergeschoten tijdens moordspel - seizoen 16 (2006)


De schurk van het stuk. Ludo Sanders heeft al meerdere malen de dood in de ogen gekeken. Zo werd hij in seizoen zestien (2005-2006) tijdens een gevaarlijk moordspel door zijn vrouw Janine Elschot per ongeluk neergeschoten met echte kogels.

3. Yasmin verdrinkt na tragisch auto-ongeluk - seizoen 15 (2005)


Aan het einde van seizoen 15 moesten kijkers afscheid nemen van Yasmin. In de cliffhanger is haar man Stefano woest op zijn broer Nick en probeert hem aan te rijden. Yasmin tracht Stefano tegen te houden, maar dat lukt niet: het stel belandt in het water, Yasmin raakt snel bewusteloos en de ontroostbare Stefano kan zijn vrouw niet meer redden.

2. De dood van Bowien Galema - seizoen 10 (2000)


Weet je nog hoe Bowien Galema (vertolkt door actrice Tanja Jess), de tijdelijke lover van Ludo Sanders, aan haar einde kwam? Ze krijgt een enorme ruzie met Ludo en komt door ongelukkige omstandigheden aan een klif te hangen. Ze smeekt Ludo haar te redden, maar hij weigert. Een paar uur later wordt ze dood gevonden.

1. Zomercliffhanger 2022 - seizoen 32 (2022)


Donderdag is het zover, dan zie je hoe dit seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden wordt afgesloten. Het liefdesfeest gaat van start, Shanti's bevalling begint en Marwan schakelt Saskia's hulp in. Gaat dit allemaal goed aflopen?

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland. De zomercliffhanger, die de zomerstop tot 29 augustus inluidt, is te zien op 7 juli om 20.00. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV