Serierecensie: Baymax! is emotioneel weerzien met grote witte vriend

Serierecensie: Baymax! is emotioneel weerzien met grote witte vriend
Serie van korte animatiefilms

Film :

Vanaf 28 juni staat het eerste seizoen van Baymax! op Disney+. Een serie van korte animatiefilmpjes waarin onze grote, witte vriend Baymax typische bewoners uit San Fransokyo helpt. Lees hier de recensie van Baymax!.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Helpen van anderen
De serie speelt zich net als de film af in San Fransokyo. De verzorgingsrobot Baymax doet in de serie eindelijk echt waarvoor hij gebouwd is: Het helpen van anderen". Hoe lang gaat dat goed?

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 76% | IMDb ★ 6,4

We kunnen er kort of lang over praten, maar uiteindelijk is Baymax! gewoon heel leuk. Het is allemaal niet zo hoogwaardig, de animatie ziet er zoals altijd geweldig uit en elke aflevering zit vol met liefde. Baymax zelf is zoals altijd een feestje om naar te kijken en Scott Adsit weet, ondanks het feit dat Baymax een monotome robot blijft, er een emotionele laag achter zijn stem zit. Je blijft het volledige uur lachen! 3,5 ster.

Cast
De stemmen van onder meer Scott Adsit (The Terminal) en Ryan Potter (Titans) zijn te horen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Don Hall (Raya and the Last Dragon).

Vanaf 28 juni 2022 is Baymax! seizoen 1 te streamen op Disney+. Genre: Animatie, Komedie. Aantal afleveringen: 6.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV