Maandag in Op1: Paul de Munnik, Paskal Jakobsen en Bertolf Lentink vormen de Musketiers

Maandag in Op1: Paul de Munnik, Paskal Jakobsen en Bertolf Lentink vormen de Musketiers
De gasten van Op1 van maandag 11 juli

Kijktip :

Maandagavond presenteren Hugo Logtenberg en Amber Kortzorg de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag11 juli.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van maandag 11 juli

  • Paskal Jakobsen, Paul de Munnik en Bertolf Lentink vormen het gelegenheidsensemble Musketiers. Meerstemmige, zonnige popmuziek voor tijdens lange, zomerse autoritten. Twee singles kwamen al uit, na de zomer volgt een album. Onlangs speelden ze voor het eerste live, in de stromende regen. Werkt hun muziek dan ook? Wat is het geheim van meerstemmig zingen, en door wie zijn ze beïnvloed? Paskal, Bertolf en Paul komen erover praten én zingen.

  • De aarde warmt nergens zo snel op als in het Arctische gebied. Daarom gaan vijftig wetenschappers uit de hele wereld, onder leiding van Nederlandse onderzoekers, de veranderingen onderzoeken. Weerman en glacioloog Peter Kuipers Munneke ging bij een vorige expeditie mee en schuift vanavond aan bij Op1, samen met snowboarder Nicolien Sauerbreij, die het veranderende klimaat van dichtbij meemaakt.

  • Ridouan Taghi kon vanuit de zwaar beveiligde EBI in Vught toch communiceren met de buitenwereld. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat de opdracht voor de moord op Peter R. de Vries vanuit de zwaarst beveiligde gevangenis van Nederland besteld is. Hoe is dat mogelijk? We bespreken het met VVD-Tweede Kamerlid Ulysse Ellian en misdaadjournalisten Jan Meeus en Wouter Laumans.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's