Abderrahim in Op1 over Abdelhak Nouri: "Hij straalt weer en is goed op gewicht"

Abderrahim in Op1 over Abdelhak Nouri: "Hij straalt weer en is goed op gewicht"

Vrijdag 8 juli 2022 om 23:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Precies vijf jaar nadat voetballer Abdelhak Nouri door een hartstilstand in elkaar zakte tijdens een oefenwedstrijd van Ajax, richt zijn familie nu de Nouri Foundation op. Broer Abderrahim Nouri vertelt in Op1 over de foundation.

Tekst gaat verder onder de video.

Abderrahim in <em>Op1</em> over <em>Abdelhak Nouri</em>: &quot;Hij straalt weer en is goed op gewicht&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Precies vijf jaar nadat voetballer Abdelhak Nouri door een hartstilstand in elkaar zakte tijdens een oefenwedstrijd van Ajax, richt zijn familie nu de Nouri Foundation op. Broer Abderrahim Nouri vertelt in Op1 over de foundation. Tekst gaat verder onder de video. Nouri Foundation"Sinds hij thuis is, is hij stukken stabieler, rustiger en veel vrolijker. Hij straalt weer en is goed op gewicht", aldus broer Abderrahim Nouri. Het doel van de foundation is om mensen -en voornamelijk jongeren- die aan de zijlijn staan door welke beperking dan ook mee te laten doen in een veilige omgeving. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Abderrahim in Op1 over Abdelhak Nouri: "Hij straalt weer en is goed op gewicht"

Nouri Foundation
"Sinds hij thuis is, is hij stukken stabieler, rustiger en veel vrolijker. Hij straalt weer en is goed op gewicht", aldus broer Abderrahim Nouri. Het doel van de foundation is om mensen -en voornamelijk jongeren- die aan de zijlijn staan door welke beperking dan ook mee te laten doen in een veilige omgeving.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's