Donderdag in Op1: Nederland wint goud op het EK Schapendrijven en meer

Donderdag in Op1: Nederland wint goud op het EK Schapendrijven en meer
Dit zijn de gasten van donderdag 28 juli

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 28 juli

  • Een grote droom is in vervulling gegaan voor dino-liefhebbers Maarten van Rossem en Gijs Rademaker. Samen met paleontoloog Anne Schulp mochten ze dino-botten opgraven in de Verenigde Staten. Het drietal is net terug en vertelt vanavond bij Op1 over een bijzondere ontdekking.

  • We zijn Europees kampioen! Want Susanne Schraven-Lejuez kreeg goud op het EK Schapendrijven. Wat doet zo’n titel met het aanzien van schaapsherder? En is het wel een prettig beroep, zo alleen op de hei met je dieren? Susanne Schraven, BZV-deelnemer Janine Lardinois en kersverse herder Luc Teeuwen schuiven vanavond aan over wolven, natuurbeheer en nachtvakken.

  • Boeren dumpten gisteren mest, afval en asbest op snelwegen en staken hooibalen in brand, bedrijven die de rotzooi wilden opruimen werden bedreigd. Waarom grijpt de politie niet in? We bespreken het vanavond bij Op1 met LTO-bestuurder Sjaak van der Tak en politiechef Willem Woelders. Thomas van Groningen schuift aan over de onrust in Den Haag door de afwezigheid van het kabinet.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's