Vrijdag in Op1: Janny van der Heijden over nieuw seizoen van Denkend aan Holland

Vrijdag in Op1: Janny van der Heijden over nieuw seizoen van Denkend aan Holland
Dit zijn de gasten van vrijdag 29 juli

Kijktip :

Vrijdagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 29 juli.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van vrijdag 29 juli

  • Het coronavirus, de stijgende prijzen en de drukte op Schiphol. Het zorgt ervoor dat veel Nederlanders niet naar het buitenland gaan, maar het eigen land herontdekken. Geen beter moment voor het 4e seizoen van ‘Denkend aan Holland’, waarin presentatoren Janny van der Heijden en André van Duin Nederland verkennen vanaf het water. Van der Heijden schuift vanavond aan om te vertellen wat ze allemaal zijn tegengekomen.

  • Het heeft zes jaar geduurd, maar afgelopen nacht verscheen er dan eindelijk weer een soloalbum van Beyoncé. Is het alles waar de fans van de Amerikaanse superster op hebben gewacht? Radio-dj Angelique Houtveen vertelt er vanavond over bij Op1.

  • Boeren dumpten de afgelopen dagen asbest op snelwegen en staken hooibalen in brand. Bedrijven die de rotzooi wilden opruimen werden bedreigd. Volgens voorzitter van het College van procureurs-generaal van het Openbaar Ministerie, Gerrit van der Burg zijn de acties van boeren levensgevaarlijk en strafbaar en moeten boeren onmiddellijk stoppen. Vanavond vertelt hij bij Op1 hoe het OM de schuldigen wil gaan vervolgen.

  • De samenleving lijkt woedend. De coronacrisis, de situatie in Groningen en nu de stikstofmaatregelen, allemaal zetten ze de gemoederen op scherp. Waarom lukt het de politiek niet om de onvrede te kantelen? Hoofdredacteur van EWmagazine Arendo Joustra, terrorisme-expert Jelle van Buuren en politiek verslaggever voor WNL Marieke Smits schuiven aan bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's