Angelique Kunst in Op1 over podcast In de ban van Rian: 'Ze is een charlatan' (video)

Angelique Kunst in Op1 over podcast In de ban van Rian: 'Ze is een charlatan' (video)

Donderdag 28 juli 2022 om 23:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Angelique Kunst in <em>Op1</em> over podcast <em>In de ban van Rian</em>: 'Ze is een charlatan' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Nederland leerde Rian van Rijbroek in 2018 kennen als cyberexpert. Niet veel later werd ze ontmaskerd, niets van haar verhalen klopte. Toch kan de vriendin van zakenman Gerard Sanderink zich nog steeds profileren als deskundige. Voor de podcast In de ban van Rian zocht Tubantia-journalist Angelique Kunst uit hoe de ‘cybercharlatan’ al zo lang haar gang kan gaan. 'Ze is overduidelijk een charlatan. Toch is ze erin geslaagd om een hele intelligente zakenman om haar vinger te winden.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Angelique Kunst in Op1 over podcast In de ban van Rian: 'Ze is een charlatan' (video)

Nederland leerde Rian van Rijbroek in 2018 kennen als cyberexpert. Niet veel later werd ze ontmaskerd, niets van haar verhalen klopte. Toch kan de vriendin van zakenman Gerard Sanderink zich nog steeds profileren als deskundige. Voor de podcast In de ban van Rian zocht Tubantia-journalist Angelique Kunst uit hoe de ‘cybercharlatan’ al zo lang haar gang kan gaan. 'Ze is overduidelijk een charlatan. Toch is ze erin geslaagd om een hele intelligente zakenman om haar vinger te winden.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's