Politiechef Willem Woelders in Op1 over terreur boeren: 'Is geen protesteren meer'

Politiechef Willem Woelders in Op1 over terreur boeren: 'Is geen protesteren meer'

Donderdag 28 juli 2022 om 22:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Rellende boeren hebben opnieuw gevaarlijke situaties veroorzaakt op Nederlandse snelwegen. Volgens politiechef Willem Woelders moet dit echt stoppen. 'Dit is geen protesteren meer.'

Politiechef Willem Woelders in <em>Op1</em> over terreur <em>boeren</em>: 'Is geen protesteren meer' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 28 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Rellende boeren hebben opnieuw gevaarlijke situaties veroorzaakt op Nederlandse snelwegen. Volgens politiechef Willem Woelders moet dit echt stoppen. 'Dit is geen protesteren meer.' TerreurBoeren dumpten gisteren mest, afval en asbest op snelwegen en staken hooibalen in brand, bedrijven die de rotzooi wilden opruimen werden bedreigd. Zijn de acties van boeren nog protest of is het terreur geworden? Politiechef Willem Woelders zegt in Op1: 'Als je kijkt wat gister en vannacht gebeurd is, heeft dat weinig met protesteren te maken. Het is ook gewoon gevaarlijk.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Politiechef Willem Woelders in Op1 over terreur boeren: 'Is geen protesteren meer'

Terreur
Boeren dumpten gisteren mest, afval en asbest op snelwegen en staken hooibalen in brand, bedrijven die de rotzooi wilden opruimen werden bedreigd. Zijn de acties van boeren nog protest of is het terreur geworden? Politiechef Willem Woelders zegt in Op1: 'Als je kijkt wat gister en vannacht gebeurd is, heeft dat weinig met protesteren te maken. Het is ook gewoon gevaarlijk.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's