FC Twente - FK Cukaricki live op tv (derde voorronde Conference League)

FC Twente - FK Cukaricki live op tv (derde voorronde Conference League)
Maken de Tukkers het in eigen huis af?

Sport :

FC Twente neemt het donderdag in de return van de derde voorronde van de Conference League opnieuw op tegen het Servische Cukaricki. De wedstrijd in de Grolsch Veste is om 19.00 uur te zien op RTL 7.

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - FK Cukaricki

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Return
De Tukkers wonnen in de Servische hoofdstad Belgrado met 3-1 van Cukaricki. De goals aan de kant van de rood-witten kwamen van Rots, Vlap en Brenet met twee assist van man of the match Virgil Misidjan.

Play offs
Ook in de eigen competitie startte de ploeg van Ron Jans uitstekend. In de slotfase van de wedstrijd schoot invaller Sam Steijn Twente namelijk langs NEC. In de play-offs voor het hoofdtoernooi zal Twente het lastig krijgen: Fiorentina zal dan de tegenstander zijn.

De wedstrijd FC Twente - FK Cukaricki is op donderdag 11 augustus om 19.00 uur te zien op RTL 7. De voorbeschouwing begint om 18.25 uur, de samenvatting is te zien bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV