Vrijdag 12 augustus in I Want Your Song: Mart Hoogkamer

Vrijdag 12 augustus in I Want Your Song: Mart Hoogkamer
Welk nummer gaat Mart kiezen?

Kijktip :

In het bijzondere muziekprogramma I Want Your Song zoeken bekende Nederlandse artiesten naar hun volgende grote hit. Om die te vinden, beoordelen ze - met behulp van het publiek - de pitch van een aantal songwriters. De aflevering met Mart Hoogkamer is vrijdag 12 augustus te zien op SBS6.

I Want Your Song gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Band
Diverse getalenteerde singer-songwriters hopen dat de populairste Nederlandse artiesten van het moment hun pennenvruchten als single willen uitbrengen. Ze pitchen het nummer met behulp van een band voor de artiesten, die vervolgens moeten besluiten welke hun favoriet is. Na onder anderen Miss Montreal, Gerard Joling en Rolf Sanchez is nu Mart Hoogkamer aan de beurt.

Bacardi Lemon
Natuurlijk kennen we volkszanger Mart Hoogkamer vooral van zijn grote zomerhit 'Zwemmen in Bacardi Lemon'. Alhoewel hij vooral succes heeft met feestnummers, is hij gevoelig voor een goede ballet. Het zou goed kunnen dat hij voor zo'n soort nummer kiest.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV