Theatershow SITUATIE GEWIJZIGD van Theo Maassen zie je zaterdag op NPO 1

Theatershow SITUATIE GEWIJZIGD van Theo Maassen zie je zaterdag op NPO 1
Theo kan zijn grote mond niet houden

Kijktip :

Op zaterdag 13 augustus kun je op NPO 1 kijken naar de cabaretshow SITUATIE GEWIJZIGD van Theo Maassen, zijn tiende solovoorstelling. Hoewel Theo een witte, heteroseksuele man van middelbare leeftijd is en dus sowieso zijn bek moet houden, wil hij tóch nog graag vertellen hoe hij over bepaalde zaken denkt.

SITUATIE GEWIJZIGD van Theo Maassen gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv.

Podium
Het bloed kruipt namelijk waar het niet gaan kan en dus beklimt Theo het podium nog maar een keer om zijn gedachten de vrije loop te laten. Maar is dat wel zo'n goed idee in deze tijd, waarin iedereen snel op zijn teentjes getrapt lijkt? Vraagt Theo hiermee niet om moeilijkheden? Ondanks alles doet Theo nog één keer zijn kant van het verhaal uit de doeken.

Ondergang
Het is een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. SITUATIE GEWIJZIGD kun je op veel manieren kenmerken: het is een spijtbetuiging, een pleidooi, een ode, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht... maar bovenal een laatste stuiptrekking.

De voorstelling SITUATIE GEWIJZIGD van Theo Maassen is op zaterdag 13 augustus om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de voorstelling SITUATIE GEWIJZIGD terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV