Serierecensie: I Am Groot is zoveelste in rij Disney+ shorts

Serierecensie: I Am Groot is zoveelste in rij Disney+ shorts
Met Vin Diesel als Groot

Film :

Vanaf 10 augustus staat de vijf shorts van I Am Groot op Disney+. Disney blijft series van shorts uit de grond pompen en Marvel heeft nu ook de eerste reeks te pakken. Lees hier de recensie van I Am Groot.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Onverwachtse personages
Een serie korte filmpjes met personage Groot (ingesproken door Vin Diesel) als kiemplantje en verschillende nieuwe, onverwachtse personages, waaronder vogels, aliens en zelfs bekende Guardians!

Bron: Disney Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 7,6

Marvel waagt zich voor het eerste aan een inmiddels al enigszins beproefd concept op Disney Plus: de shorts van ongeveer vijf minuten waarvan het grootste deel uit credits bestaat. Deze vijf shorts bestaan grotendeels uit CGI en heeft Vin Diesel in huis voor de stem van Baby Groot. De verschillen tussen de vijf shorts zijn groot en vooral degene getiteld Magnum Opus, met naast Diesel ook Bradley Cooper die een cameo maakt als Rocket Raccoon is echt het kijken waard. Hoe het ook zei: Als je twintig minuten over hebt dan is dit best een mogelijkheid, anders kun je ze beter overslaan. 3 sterren.

Cast
Vin Diesel (Fast & Furious) en Bradley Cooper (The Hangover) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Regisseur (Bottle).

Vanaf 10 augustus 2022 is I Am Groot te streamen op Disney+. Genre: animatie, komedie. Aantal afleveringen: 5 shorts.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV