Woensdag Op1: Koen Breedveld & Sophie Brandt Corstius over de gevaren van de zee

Woensdag Op1: Koen Breedveld & Sophie Brandt Corstius over de gevaren van de zee
Dit zijn de gasten van woensdag 10 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 10 augustus

  • Aflandige wind, gevaarlijke stroming en enorme drukte. Mede hierdoor verdrinken er jaarlijks nog altijd bijna 100 mensen op het open water. Veel te veel, vinden directeur van de reddingsbrigade Koen Breedveld en zweminstructeur Sophie Brandt Corstius. Vanavond vertellen ze bij Op1 over de risico’s die het water met zich meebrengt en over hoe het wel veilig kan.

  • Overvallers hebben vorige maand geprobeerd Ajax-speler Dušan Tadić van zijn horloge te beroven. Het is zeker niet de eerste keer dat voetballers en andere bekende Nederlanders doelwit zijn van criminelen. Beveiligingsexpert Rishi Mehilal kent de gevaren en probeert BN’ers voor overvallen te behoeden. Hij schuift vanavond aan samen met voorzitter van de spelersvakbond Evgeniy Levchenko en oud-voetballer Glenn Helder.

  • Spanje is voor veel Nederlanders de ideale vakantiebestemming, maar de laatste tijd wordt het land geteisterd door een hittegolf. Correspondent Edwin Winkels en Ambassadeur in Spanje Jan Versteeg vertellen vanavond bij Op1 welke problemen dat met zich meebrengt en hoe Nederland probeert te helpen.

  • Een opvallende wending in het onderzoek naar belastingontduiking door Donald Trump. De oud-president zelf werd vandaag ondervraagd door het Openbaar Ministerie in New York. Amerika-verslaggever Tom van ’t Einde vertelt vanavond hoe het verhoor is verlopen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV