Donderdag in Op1: Hierom is Angela de Jong fan van Emma Smits uit Au Pairs

Donderdag in Op1: Hierom is Angela de Jong fan van Emma Smits uit Au Pairs
Dit zijn de gasten van donderdag 11 augustus

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we kijken naar de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 11 augustus

  • Sportvissen wordt steeds populairder: sinds de coronatijd is het ledenaantal van hengelsportverenigingen enorm gestegen. Vooral bij jongeren is het vissen de laatste tijd in zwang geraakt en dan voornamelijk in de stad: streetfishing. De sport is zo in trek, dat er dit najaar zelfs voor het eerst een WK streetfishing wordt gehouden in Zwolle. Zanger Dries Roelvink en stadsvissers Nathalie van den Berg en __Joshua Jongbloed__voelen veel liefde voor de sport. Vanavond bij Op1 leggen ze uit wat er zo bijzonder aan is.

  • Tv-recensent Angela de Jong is helemaal weg van de Zeeuwse Emma Smits uit de serie Au Pairs. Niet alleen omdat ze in Miami 3 oppaskinderen onder haar hoede nam, terwijl moeders er 2,5 maand tussenuit kneep, maar ook omdat ze deze week op nationale tv vertelde dat ze op vrouwen valt, terwijl ze dat haar hele leven niet heeft durven vertellen. Vanavond schuiven Angela en Emma aan bij Op1 om over het Au Pairs-avontuur te praten.

  • Rusland en Oekraïne houden beide een rookgordijn in stand over de spraakmakende explosies op de Krim. Oekraïne heeft de explosies niet opgeëist, maar zegt wel de Krim te gaan bevrijden. Als Oekraïne terugvecht op de Krim, dan hebben de Russen een heel nieuw probleem. Kolonel Han Bouwmeester reageert vanavond bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV