Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in september 2022

Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in september 2022
Met onder meer Cobra Kai en Blonde

Kijktip :

De zomermaanden zijn voorbij gevlogen, nu tijd voor het lekkere lichte najaar, waarbij waarschijnlijk nog genoeg avonden in de tuin, maar ook al onder een dekentje op de bank zullen worden doorgebracht. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2022.

Kijktips van Gids.tv

Love in the Villa (1 september)

Netflix

Bron: Netflix
Julie is de ultieme planner. Alles is gelamineerd, georganiseerd en alles gaat volgens een schema. Haar plannen voor een romantische vakantie in Verona, Italië vallen echter in het water als haar vriend het uitmaakt voor de reis. Lees hier waar je vanaf 1 september Love in the Villa kunt kijken.

Devil in Ohio, S1 (2 september)

Netflix

Een psychiater is vastbesloten om een jonge patiënt te beschermen die ontsnapt is aan een mysterieuze sekte. Bekijk hier waar je vanaf 2 september Devil in Ohio kunt streamen.

Fakes, S1 (2 september)

Netflix

Bron: Netflix
Dit is het krankzinnige verhaal van twee tienervrienden die per ongeluk een van de grootste imperiums op het gebied van valse ID's in Noord-Amerika opbouwen... en verliezen. Bekijk hier waar je vanaf 2 september Fakes kunt streamen.

Diorama (6 september)

Netflix

Bron: Netflix
Door miscommunicatie en verleidingen valt het eens zo hartstochtelijke huwelijk van een koppel langzaam uit elkaar. Verteld door middel van humoristische diorama's. Lees hier waar je vanaf 6 september Diorama kunt kijken.

No Limit (9 september)

Netflix

Bron: Netflix
Roxana Aubrey besluit haar studie stop te zetten en haar leven in Parijs te ontvluchten voor een gratis duikcursus in Zuid-Frankrijk. Ze wordt snel meegezogen in een leven dat nieuwe diepten bereikt door het gewicht van de afdaling van een oceaan. Lees hier waar je vanaf 9 september No Limit kunt kijken.

Narco-Saints, S1 (9 september)

Netflix

Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Amerika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken. Bekijk hier waar je vanaf 9 september Narco-Saints kunt streamen.

Cobra Kai, S5 (9 september)

Netflix

Bron: Netflix
In seizoen 5 van Cobra Kai zien we wat er gebeurt na de schokkende resultaten van het All Valley Tournament. Terry Silver breidt het Cobra Kai-imperium uit en probeert van zijn "No Mercy"-karatestijl het enige spel in de stad te maken. Bekijk hier waar je Cobra Kai kunt streamen.

Heartbreak High, S1 (14 september)

Netflix

Bron: Netflix
Een onthulling op Hartley High zorgt ervoor dat Amerie plotseling wordt buitengesloten en veroorzaakt een mysterieuze en openlijke breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. Bekijk hier waar je vanaf 14 september Heartbreak High kunt streamen.

Drifting Home (16 september)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over Kosuke en Natsume. Zij zijn sinds hun kindertijd goede vrienden. Nu ze in groep acht zitten is hun vriendschap bekoeld en lijken ze elkaar te negeren. In de zomervakantie trekken ze evenwel samen naar een wooncomplex die op het punt staat gesloopt te worden. Aan het gebouw hebben ze vele herinneringen overgehouden. Lees hier waar je vanaf 16 september Drifting Home kunt kijken.

Do Revenge (16 september)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over Drea en Eleanor. Zij zijn twee studentes die allebei een gedeelde dorst naar wraak koesteren. Van Drea is een sekstape uitgelekt door haar vriendje Max en de pas overgeplaatste Eleanor worstelt met haar tijd op school nadat er een kwaadaardig gerucht over haar is begonnen. Lees hier waar je vanaf 16 september Do Revenge kunt kijken.

Cyberpunk: Edgerunners, S1 (16 september)

Netflix

De serie speelt zich af in Night City dat beheerst wordt door bedrijven en waar wetten niet meer gelden. We volgen een kind dat leeft op de straten van de stad, waar hij moet zien te overleven in een nieuwe technologische maatschappij. Bekijk hier waar je vanaf 16 september Cyberpunk: Edgerunners kunt streamen.

Fate: The Winx Saga, S2 (16 september)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen... Bekijk hier waar je Fate: The Winx Saga kunt streamen.

Uncle from Another World (21 september)

Netflix

Als zijn door games geobsedeerde oom uit een coma ontwaakt, probeert Takafumi te helpen door hem kennis te laten maken met van alles wat hij in bijna 20 jaar heeft gemist, van smartphones tot moderne anime. Ze beginnen met een YouTube-kanaal waarop ze de magische krachten van zijn oom laten zien. Bekijk hier waar je vanaf 21 september Uncle from Another World kunt streamen.

Thai Cave Rescue (22 september)

Netflix

Bron: Netflix
In 2018 besloten 12 jongens van hetzelfde voetbalteam om een middag met hun coach de Tham Luang-grotten in Noord-Thailand te verkennen. Toen hevige regenval de grotten overspoelde en hen erin opsloot, veranderde wat een leuk uitstapje had moeten zijn in een massale internationale reddingsoperatie die de wereld in zijn greep hield. Bekijk hier waar je vanaf 22 september Thai Cave Rescue kunt streamen.

Blonde (23 september)

Netflix

Bron: Netflix
Na een zeer traumatische jeugd groeit Norma Jeane Mortenson in het Hollywood van de jaren 1950 uit tot een filmster en sekssymbool. Onder het pseudoniem Marilyn Monroe wordt ze wereldberoemd. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de grote liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en slaappillen-verslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt. Lees hier waar je vanaf 23 september Blonde kunt kijken.

Dynasty, S5 (24 september)

Netflix

Dynasty draait om twee van de rijkste families van de Verenigde Staten: de Carringtons en de Colbys. De twee families zijn in een oneindige strijd verwikkeld om macht en nalatenschap. Centraal staat Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington. Bekijk hier waar je vanaf 24 september Dynasty kunt streamen.

The Empress (29 september)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over twee jonge mensen die ontmoeten elkaar. Het is een noodlottige ontmoeting, de spreekwoordelijke liefde op het eerste gezicht. Hij is keizer Frans Jozef van Oostenrijk-Hongarije, zij is Elisabeth von Wittelsbach, prinses van Beieren en de zus van de vrouw met wie Frans gaat trouwen. Lees hier waar je vanaf 29 september The Empress kunt kijken.

Rainbow (30 september)

Netflix

Bron: Netflix
Een moderne versie van het klassieke verhaal Wizard of Oz, geschreven door Lyman Frank Baum met in de hoofdrol de Spaanse zangeres Dora Postigo. Lees hier waar je vanaf 30 september Rainbow kunt kijken.

Entergalactic, S1 (30 september)

Netflix

Een geanimeerde serie over het gelijknamige album van Kid Cudi. Bekijk hier waar je vanaf 30 september Entergalactic kunt streamen.

Verder op Netflix

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's