OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in september 2022

OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in september 2022
Met onder meer The Rings of Power en Blonde

Kijktip :

De zomermaanden zijn voorbij gevlogen, nu tijd voor het lekkere lichte najaar, waarbij waarschijnlijk nog genoeg avonden in de tuin, maar ook al onder een dekentje op de bank zullen worden doorgebracht. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney+, HBO Max, NPO Plus, Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Love in the Villa (1 september)

Netflix

Bron: Netflix
Julie is de ultieme planner. Alles is gelamineerd, georganiseerd en alles gaat volgens een schema. Haar plannen voor een romantische vakantie in Verona, Italië vallen echter in het water als haar vriend het uitmaakt voor de reis. Lees hier waar je vanaf 1 september Love in the Villa kunt kijken.

A Nightmare on Elm Street (1 september)

Bron: New Line Cinema
Gelukkig blijft het eerste deel nog steeds een fantastische horrorfilm, één van de bekendste horrorklassiekers uit de jaren tachtig. We krijgen in A Nightmare on Elm Street voor het eerst te maken met de afgrijselijke seriemoordenaar Freddy Krueger, die in plaats van handen vlijmscherpe messen heeft. Hij dringt binnen in de dromen van een aantal Amerikaanse tieners, wiens ouders verantwoordelijk waren voor zijn dood. Nu wil hij wraak nemen... Lees hier waar je A Nightmare on Elm Street kunt kijken.

Mad Max: Fury Road (1 september)

Bron: Warner Bros.
Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd. Bekijk hier waar je Mad Max: Fury Road kunt kijken.

Fall (1 september)

Bioscoop

Bron: Lionsgate
Heb je ook maar een beetje hoogtevrees, dan is dit er eentje die je beter kan overslaan... De beste vrienden Becky en Hunter bevinden zich op de top van een 2.000 meter hoge radiotoren. Een Britse en Amerikaanse thriller met veel gillende acteurs die vechten voor hun leven. Lees hier waar je de film Fall kunt kijken.

The Princess (1 september)

Bioscoop

Bron: HBO
In deze documentaire wordt het verhaal van Prinses Diana verteld aan de hand van contemporaine archiefstukken, waardoor een meeslepend verhaal ontstaat van haar leven en dood. De film belicht ook hoe de houding van het publiek tegenover de Britse monarchie was, en nog steeds is. Lees hier waar je de film The Princess kunt kijken.

Firebird (1 september)

Bioscoop

Bron: Roadside Attractions
Een verboden liefde staat centraal in een film waarin de regenboogvlag trots wappert. Een waargebeurd verhaal over de jonge soldaat Sergej die tot zijn oren verliefd wordt op gevechtspiloot Matvejev tijdens de Koude Oorlog. Aangrijpende tragedie met een paar zeer sensuele momenten. Een aanrader. Lees hier waar je de film Firebird kunt kijken.

Orphan: First Kill (1 september)

Bioscoop

Bron: Paramount Players
Esther 's angstaanjagende saga gaat verder in deze prequel op de originele en schokkende horrorhit Orphan. Nadat ze een briljante ontsnapping uit een psychiatrische inrichting heeft georkestreerd, reist Esther naar Amerika door zich voor te doen als de vermiste dochter van een rijke familie. Lees hier waar je de film Orphan: First Kill kunt kijken.

Devil in Ohio, S1 (2 september)

Netflix

Een psychiater is vastbesloten om een jonge patiënt te beschermen die ontsnapt is aan een mysterieuze sekte. Bekijk hier waar je vanaf 2 september Devil in Ohio kunt streamen.

Fakes, S1 (2 september)

Netflix

Bron: Netflix
Dit is het krankzinnige verhaal van twee tienervrienden die per ongeluk een van de grootste imperiums op het gebied van valse ID's in Noord-Amerika opbouwen... en verliezen. Bekijk hier waar je vanaf 2 september Fakes kunt streamen.

Lord of the Rings: The Rings of Power (2 september)

Prime Video

Bron: Prime Video
In een tijd van relatieve rust en vrede binnen de Tweede Era van Midden-Aarde volgen we een groep helden op een bijzondere en epische reis. Ze zijn op weg om de gevaarlijke confrontatie aan te gaan met een lang gevreesd kwaad, dat weer de kop opsteekt. Zo willen ze voorkomen dat Midden-Aarde in duisternis verhuld raakt. Bekijk hier waar je vanaf 2 september Lord of the Rings: The Rings of Power kunt streamen.

Elvis (2 september)

HBO Max

Bron: HBO Max
Het verhaal over de wereldberoemde zanger Elvis Presley. Hij is musicus die niet alleen omringd wordt door zijn vele fans, maar ook door zijn eigen manager. Deze Tom Parker (Tom Hanks) is een raadselachtige aanwezigheid die veel alledaagse zaken uit het leven van Elvis beheert. Lees hier waar je Elvis kunt kijken.

Trying, S3 (2 september)

Jason en Nikkie hebben al een langere tijd een relatie. Het enige wat zij nog wensen is een baby. Het stel komt erachter dat ze samen geen kinderen kunnen krijgen, dus gaan ze opzoek ze naar een andere oplossing. Ze besluiten om een kind te adopteren. Bekijk hier waar je vanaf 9 september Trying kunt streamen.

Holland's Next Top Model (5 september)

Wekelijks bij Videoland

Bron: Videoland
Dit seizoen is Loiza Lamers hét gezicht van de zoektocht naar een nieuw Nederlands topmodel en niemand minder dan Yolanda Hadid, voormalig topmodel én moeder van internationale supermodellen Gigi en Bella Hadid, zal naast Loiza plaatsnemen achter de jurydesk. Bekijk hier waar je vanaf 5 september Holland's Next Top Model kunt streamen.

Licorice Pizza (5 september)

Prime Video

Bron: Prime Video
Het verhaal volgt de levens van Alana Kane en Gary Valentine. Beiden groeien gedurende de roerige jaren 70 op in San Fernando Valley en worden hevig verliefd op elkaar. Gary timmert daarnaast hard aan de weg om een acteercarrière op te bouwen. Lees hier waar je Licorice Pizza kunt kijken.

Rick and Morty, S6 (5 september)

HBO Max

Bron: HBO Max
Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die recent de banden met zijn familie heeft aangehaald. Hij spendeert het meeste van zijn tijd met zijn kleinzoon Morty waarbij ze grootse avonturen beleven in de ruimte en alternatieve universums. Bekijk hier waar je vanaf 5 september Rick & Morty kunt streamen.

Rick & Morty seizoen 6 is vanaf 6 september ook te zien op Netflix.

Diorama (6 september)

Netflix

Bron: Netflix
Door miscommunicatie en verleidingen valt het eens zo hartstochtelijke huwelijk van een koppel langzaam uit elkaar. Verteld door middel van humoristische diorama's. Lees hier waar je vanaf 6 september Diorama kunt kijken.

Oogappels, S4 (7 september)

Wekelijks bij NPO Plus

Bron: NPO
De ouders van de kinderen hebben allemaal hun eigen manier van opvoeden. Wat echter voor alle gezinnen geldt: de ouders leggen de lat voor zichzelf en hun kinderen, hun oogappels, heel hoog. Bekijk hier waar je Oogappels kunt streamen.

Pinocchio (8 september)

Disney+

Bron: Disney Plus
Pinocchio is een houten marionet die ervan droomt een echte jongen te worden. Door de oude Geppetto wordt hij tot leven gewekt en wordt hij opgevoed als zijn eigen zoon. Pinocchio is echter niet vies van kattenkwaad... Lees hier waar je vanaf 8 september Pinocchio kunt kijken.

Cars on the Road (8 september)

Disney+

Bron: Disney Plus
Lightning McQueen en Mater gaan op een road trip en komen zowel nieuwe vrienden als vertrouwde karakters tegen. Bekijk hier waar je vanaf 8 september Cars on the Road kunt streamen.

Wedding Season (8 september)

Disney+

De hopeloze romanticus Stefan ontmoet de charismatische Katie, en ondanks dat ze verloofd is met de zoon van een rijke vastgoedmagnaat, beginnen ze een stormachtige verhouding tijdens een zomer vol bruiloften. Het duurt niet lang of ze zijn op de vlucht voor de wet... Lees hier waar je Wedding Season kunt streamen.

Thor: Love and Thunder (8 september)

Disney+

Bron: Disney Plus
Thor is op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt brutaal onderbroken door een galactische moordenaar. Deze staat bekend als Gorr the God Butcher, die de uitroeiing van de goden nastreeft. Lees hier waar je Thor: Love and Thunder kunt kijken.

Bodies Bodies Bodies (8 september)

Bioscoop

Bron: Sony Pictures Releasing
Trotser kan je ons kikkerlandje niet maken als niemand minder dan de Nederlandse actrice en regisseur Halina Reijn een grote Amerikaanse horrorkomedie maakt met een paar hele grote namen. Zo zijn Amandla Stenberg én Pete Davidson in deze bloederige productie te zien. Lees hier waar je de film Bodies Bodies Bodies kunt kijken.

No Limit (9 september)

Netflix

Bron: Netflix
Roxana Aubrey besluit haar studie stop te zetten en haar leven in Parijs te ontvluchten voor een gratis duikcursus in Zuid-Frankrijk. Ze wordt snel meegezogen in een leven dat nieuwe diepten bereikt door het gewicht van de afdaling van een oceaan. Lees hier waar je vanaf 9 september No Limit kunt kijken.

Narco-Saints, S1 (9 september)

Netflix

Een gewone ondernemer werkt mee aan een geheime missie van de overheid om een in Zuid-Amerika werkzame Koreaanse drugsbaas op te pakken. Bekijk hier waar je vanaf 9 september Narco-Saints kunt streamen.

Cobra Kai, S5 (9 september)

Netflix

Bron: Netflix
In seizoen 5 van Cobra Kai zien we wat er gebeurt na de schokkende resultaten van het All Valley Tournament. Terry Silver breidt het Cobra Kai-imperium uit en probeert van zijn "No Mercy"-karatestijl het enige spel in de stad te maken. Bekijk hier waar je Cobra Kai kunt streamen.

See, S3 (finale op 13 september)

See speelt zich af in een brute en primitieve toekomst, honderden jaren nadat de mensheid het vermogen om te zien heeft verloren. In seizoen drie is het bijna een jaar geleden dat Baba Voss zijn aartsvijand en broer Edo versloeg en afscheid nam van zijn familie om op afstand in het bos te gaan wonen. Bekijk hier waar je See kunt streamen.

Heartbreak High, S1 (14 september)

Netflix

Bron: Netflix
Een onthulling op Hartley High zorgt ervoor dat Amerie plotseling wordt buitengesloten en veroorzaakt een mysterieuze en openlijke breuk tussen haar en haar beste vriendin Harper. Bekijk hier waar je vanaf 14 september Heartbreak High kunt streamen.

The Handmaid's Tale, S5 (15 september)

Wekelijks bij Videoland

Bron: Videoland
In het vijfde seizoen wordt June geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. Commandant Lawrence werkt samen met tante Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. Bekijk hier waar je The Handmaid's Tale kunt streamen.

Primal, S2 (15 september)

HBO Max

De serie Primal gaat over een grotbewoner aan de vooravond van de evolutie en een dinosaurus die op het punt van uitsterven staat. Ze moeten van ellende vriendschap sluiten om te overleven in een gewelddadige primordiale wereld. Bekijk hier waar je Primal kunt streamen.

See How They Run (15 september)

Bioscoop

Bron: Searchlight Pictures
Een wanhopige Hollywood-filmproducent wil van een populair toneelstuk een film maken. Wanneer leden van de productie worden vermoord, komen de vermoeide inspecteur Stoppard (Sam Rockwell) en rookie Constable Stalker (Saoirse Ronan) in actie. Lees hier waar je de film See How They Run kunt kijken.

Wolf (15 september)

Bioscoop

BNNVARA
Het was groot nieuws in Nederland: de wolf is terug in ons land. Zeer bijzonder, aangezien de wolf 150 jaar geleden uit Nederland verdween. Regisseur Cees van Kempen heeft een opzienbarende natuurfilm gemaakt die geheel in het teken staat van de terugkeer van dit prachtige dier. Niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk verzorgt de voice over.

Soof 3 (15 september)

Bioscoop

Bron: Dutch FilmWorks
Wat een pech, wat een pech! voor deze ontzettend leuke romcom met actrice Lies Visschedijk en Fedja van Huêt die keer op keer uitgesteld werd door het ellendige virus. Eindelijk is het dan zover en gaat deze film toch feestelijk in première. De trailer ziet er veelbelovend uit met naast een lach ook absoluut een traan. Lees hier waar je de film Soof 3 kunt kijken.

Moonage Daydream (15 september)

Bioscoop

Bron: Neon
Deze bijzondere documentaire belicht het leven en het genie van David Bowie, een van de meest productieve en invloedrijke artiesten van onze tijd. Verteld door middel van sublieme, caleidoscopische, nooit eerder vertoonde beelden, in wereldberoemde optredens en muziek. Lees hier waar je de film Moonage Daydream kunt kijken.

Drifting Home (16 september)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over Kosuke en Natsume. Zij zijn sinds hun kindertijd goede vrienden. Nu ze in groep acht zitten is hun vriendschap bekoeld en lijken ze elkaar te negeren. In de zomervakantie trekken ze evenwel samen naar een wooncomplex die op het punt staat gesloopt te worden. Aan het gebouw hebben ze vele herinneringen overgehouden. Lees hier waar je vanaf 16 september Drifting Home kunt kijken.

Do Revenge (16 september)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over Drea en Eleanor. Zij zijn twee studentes die allebei een gedeelde dorst naar wraak koesteren. Van Drea is een sekstape uitgelekt door haar vriendje Max en de pas overgeplaatste Eleanor worstelt met haar tijd op school nadat er een kwaadaardig gerucht over haar is begonnen. Lees hier waar je vanaf 16 september Do Revenge kunt kijken.

Cyberpunk: Edgerunners, S1 (16 september)

Netflix

De serie speelt zich af in Night City dat beheerst wordt door bedrijven en waar wetten niet meer gelden. We volgen een kind dat leeft op de straten van de stad, waar hij moet zien te overleven in een nieuwe technologische maatschappij. Bekijk hier waar je vanaf 16 september Cyberpunk: Edgerunners kunt streamen.

Fate: The Winx Saga, S2 (16 september)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen... Bekijk hier waar je Fate: The Winx Saga kunt streamen.

Ik Wist Het (17 september)

Videoland

Bron: Videoland
Het verhaal draait om Mia, die op haar dertigste nog geen man heeft en ongelukkig is in haar werk. Ze begint grote dromen te krijgen waarvan ze denkt dat die haar toekomst voorspellen. Ze jaagt ze achterna en opent een prachtige bloemenwinkel. Lees hier waar je Ik wist het kunt kijken.

Industry, S2 (finale op 19 september)

De serie volgt een groep jonge afgestudeerden die strijden om een beperkt aantal vaste posities bij een vooraanstaande investeringsbank in Londen. De grenzen tussen collega, vriend, minnaar en vijand vervagen al snel als ze zich verdiepen in een bedrijfscultuur die wordt bepaald door seks, drugs en ego. Bekijk hier waar je vanaf 19 september Industry kunt streamen.

Everything, Everywhere, All at Once (19 september)

Prime Video

Bron: A24
Het verhaal gaat over een Chinese immigrante die poogt haar belastingen in orde te brengen wanneer ze een knetter gek avontuur beleeft. De wereld blijkt in groot gevaar en enkel zij kan de planeet redden. Ze verkent het universum en ontdekt hierdoor de andere levens die ze had kunnen leiden. Lees hier waar je Everything Everywhere All at Once kunt kijken.

Uncle from Another World (21 september)

Netflix

Als zijn door games geobsedeerde oom uit een coma ontwaakt, probeert Takafumi te helpen door hem kennis te laten maken met van alles wat hij in bijna 20 jaar heeft gemist, van smartphones tot moderne anime. Ze beginnen met een YouTube-kanaal waarop ze de magische krachten van zijn oom laten zien. Bekijk hier waar je vanaf 21 september Uncle from Another World kunt streamen.

SUPER/NATURAL, S1 (21 september)

Disney+

Gebruikmakend van de nieuwste wetenschappelijke innovaties en toonaangevende filmtechnologie onthult deze documentaire de geheime krachten en superzintuigen van 's werelds meest buitengewone dieren, en nodigt kijkers uit om verder te kijken en te horen dan de normale menselijke waarneming om de natuurlijke wereld te ervaren zoals een specifieke soort dat doet. Bekijk hier waar je vanaf 21 september SUPER/NATURAL kunt streamen.

Andor (21 september)

Disney+

Bron: Disney Plus
De avonturen van rebellen spion Cassian Andor tijdens de beginjaren van de Rebellion. De serie verkent verhalen vol spionage en gedurfde missies om de hoop te herstellen in een melkwegstelsel in de greep van de meedogenloze Empire. Bekijk hier waar je vanaf 21 september Andor kunt streamen.

Thai Cave Rescue (22 september)

Netflix

Bron: Netflix
In 2018 besloten 12 jongens van hetzelfde voetbalteam om een middag met hun coach de Tham Luang-grotten in Noord-Thailand te verkennen. Toen hevige regenval de grotten overspoelde en hen erin opsloot, veranderde wat een leuk uitstapje had moeten zijn in een massale internationale reddingsoperatie die de wereld in zijn greep hield. Bekijk hier waar je vanaf 22 september Thai Cave Rescue kunt streamen.

La La Land (22 september)

Videoland

Bron: Lionsgate
In de stad van de engelen Los Angeles wil seveerster Mia actrice worden. In de talloze audities die ze doet wordt ze steeds maar afgewezen. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen Jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Lees hier waar je vanaf 22 maart La La Land kunt kijken.

The Kardashians, S2 (22 september)

Disney+


De camera's zijn terug in de gigantische villa's van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie, en leggen hun immer veranderlijke maar altijd extravagante levens weer vast voor de kijkers. We krijgen een kijkje achter de schermen bij de rijke, succesvolle influencerfamilie. Bekijk hier waar je The Kardashians kunt streamen.

Everything You Love, S1 (22 september)

Wekelijks bij NPO Plus

In de serie wordt de jonge Sara verliefd op Jonas, waarna ze een relatie beginnen. Jonas houdt echter een duister geheim voor haar verborgen: een extreemrechtse groepering is hem aan het radicaliseren. Wanneer Sara hiervan op de hoogte komt staat ze ineens voor een hartverscheurend dilemma. Bekijk hier waar je vanaf 22 september Everything You Love kunt streamen.

Don't Worry Darling (22 september)

Bioscoop

Bron: Warner Bros. Pictures
Terwijl zanger Harry Styles inmiddels de hele wereld heeft ingepakt met zijn uitzinnige en waanzinnige concerten, zijn we nog niet van deze man af. Ook als acteur timmert dit multi-talent lekker aan de weg. Samen met actrice Florence Pugh speelt Styles in deze vileine thriller het koppel Alice en Jack Chambers. Lees hier waar je de film Don't Worry Darling kunt kijken .

Blonde (23 september)

Netflix

Bron: Netflix
Na een zeer traumatische jeugd groeit Norma Jeane Mortenson in het Hollywood van de jaren 1950 uit tot een filmster en sekssymbool. Onder het pseudoniem Marilyn Monroe wordt ze wereldberoemd. Maar de schone schijn op het witte doek staat in schril contrast met de grote liefdesproblemen, uitbuiting, machtsmisbruik en slaappillen-verslaving waarmee ze in haar privéleven geconfronteerd wordt. Lees hier waar je vanaf 23 september Blonde kunt kijken.

Dynasty, S5 (24 september)

Netflix

Dynasty draait om twee van de rijkste families van de Verenigde Staten: de Carringtons en de Colbys. De twee families zijn in een oneindige strijd verwikkeld om macht en nalatenschap. Centraal staat Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington. Bekijk hier waar je vanaf 24 september Dynasty kunt streamen.

Zwaar Verliefd! 2 (24 september)

Videoland

Bron: Videoland
Eindelijk gaan Isa en Ruben samenwonen. Hun relatie krijgt meer verdieping, maar de eerste tekenen van sleetsheid dienen zich aan. Dan ontmoet Isa wat lijkt de perfecte match en Ruben kan een zeer aantrekkelijke klus krijgen. Lees hier waar je Zwaar Verliefd! 2 kunt kijken.

The Old Man, S1 (28 september)

De serie gaat over Dan Chase, die tientallen jaren geleden ontsnapte aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar probeert Chase uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, vrede moet zien te sluiten met zijn verleden. Bekijk hier waar je vanaf 28 september The Old Man kunt streamen.

The Mighty Ducks: Game Changers, S2 (28 september)

Disney+

Bron: Disney Plus
In de serie is het juniorhockeyteam Mighty Ducks een van de beste en erg selectief over wie het team haalt. Nadat hij uit het team is gegooid, vormt een 12-jarige jongen genaamd Evan, op aandringen van zijn moeder, een nieuw hockeyteam van underdogs. Bekijk hier waar je The Mighty Ducks: Game Changers kunt streamen.

Rampvlucht (29 september)

Wekelijks bij NPO Plus

Bron: NPO
Als op 4 oktober 1992 een Boeing 747 van de Israëlische vliegtuigmaatschappij El Al neerstort op een flatgebouw in de Amsterdamse Bijlmermeer is Nederland in een klap wereldnieuws. Bijna alle journalisten en overheidsmedewerkers zijn inmiddels weer overgegaan tot de orde van de dag, behalve dierenarts Asha Willems en journalisten Vincent Dekker (Trouw) en Pierre Heijboer (Volkskrant). Bekijk hier waar je vanaf 29 september Rampvlucht kunt streamen.

The Good House (29 september)

Bioscoop

Bron: Lionsgate
Terwijl Alien-actrice Sigourney Weaver het vreselijk druk heeft om in ballenpak op de set van alle nieuwe Avatar-films te verschijnen heeft deze prachtige vrouw ook nog tijd voor deze nieuwe tragiekomedie. Een glas wijn staat centraal in deze film en oude liefde roest zeker niet. Lees hier waar je de film The Good House kunt kijken.

Smile (29 september)

Bioscoop

Bron: Paramount Pictures
Met een trailer die je al de stuipen op het lijf jaagt, kunnen weer huiveren in deze psychologische horror met een glimlach met spierwitte tanden. De hoofdrol is voor Sosie Ruth Bacon, jawel de dochter van acteur Kevin Bacon. Tip: kijk de trailer niet, en de verrassingen en horror zijn nog groter. Lees hier waar je de film Smile kunt kijken.

Ticket to Paradise (29 september)

Bioscoop

Bron: Universal Pictures
Hekkensluiter is een nieuwe romantische komedie met de inmiddels acteurveteranen Julia Roberts (54) en George Clooney (61) in de hoofdrol. Regisseur Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again) weet er zeker een feestje van te maken met de nodige drama. Al hopen we nu niet dat er gezongen wordt. Lees hier waar je de film Ticket to Paradise kunt kijken.

Rainbow (30 september)

Netflix

Bron: Netflix
Een moderne versie van het klassieke verhaal Wizard of Oz, geschreven door Lyman Frank Baum met in de hoofdrol de Spaanse zangeres Dora Postigo. Lees hier waar je vanaf 30 september Rainbow kunt kijken.

Entergalactic, S1 (30 september)

Netflix

Een geanimeerde serie over het gelijknamige album van Kid Cudi. Bekijk hier waar je vanaf 30 september Entergalactic kunt streamen.

Moedermaffia, S1 (30 september)

Videoland

Bron: Videoland
Hoe doe je dat – een goeie moeder zijn? Iedereen heeft er een mening over, iedereen wil het perfect doen, maar als puntje bij paaltje komt doet iedereen maar wat. Al geeft niemand dat natuurlijk toe... Hoofdpersoon Daan is zo’n moeder die maar wat aanmoddert. Bekijk hier waar je vanaf 30 september Moedermaffia kunt streamen.

Hocus Pocus 2 (30 setember)

Bron: Disney Plus
een spookachtig vervolg op de Halloween-cultklassieker uit 1993, die de heerlijk gemene Sanderson-zussen terugbrengt voor nog meer komische chaos. Het is 29 jaar geleden dat iemand de Zwarte Vlam Kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen, en ze zijn uit op wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten. Lees hier waar je vanaf 30 september Hocus Pocus 2 kunt kijken.

My Best Friend's Exorcism (30 september)

Prime Video

Bron: Prime Video
Tweedejaars Abby en Gretchen zijn beste vriendinnen sinds de vierde klas. Maar nadat een avondje naaktzwemmen rampzalig misloopt, begint Gretchen zich... anders te gedragen. Ze is humeurig. Ze is prikkelbaar. En er gebeuren steeds bizarre dingen als ze in de buurt is... Lees hier waar je vanaf 30 september My Best Friend's Exorcism kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's