Nieuw programma Sekskliniek gaat dinsdag van start op NPO 3

Nieuw programma Sekskliniek gaat dinsdag van start op NPO 3
Eerste hulp bij seksuele problemen

Kijktip :

In het nieuwe programma Sekskliniek kan iedereen terecht met vragen of zorgen op seksueel gebied. Een team van drie experts staat voor ze klaar: huisarts Leroy, soa-arts Menne en sekscoach Inge. Zij helpen bij de meest uiteenlopende zaken.

Sekskliniek gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vingertips
Kun je geen stijve krijgen? Heb je moeite om grenzen aan te geven in bed? Of heb je veel onveilige seks en wil je testen of je een soa hebt? Het is allemaal mogelijk. Ook de beste standjes bij overgewicht, bef- en vingertips, vaginisme en vragen over anale seks komen aan bod. Presentator Jurre Geluk ontvangt de gasten en begeleidt ze naar de wachtkamer waar iedereen elkaar ontmoet op de grote bank. Met elkaar en met Jurre praten ze openhartig over waar ze tegenaanlopen op het gebied van seks.

Clitoris
In de eerste aflevering van Sekskliniek ontvangt Jurre Merel, die een gevoelloze clitoris heeft. Jamirho komt langs voor een soatest: acht van de tien keer doet hij het namelijk onveilig. Ook Darby vindt dat het wel weer tijd is voor een soatest. Jason heeft een bovengemiddelde grote penis en wil graag tips hoe hij hier het beste mee om kan gaan. En Maart vindt het lastig om een orgasme te krijgen, dus hoe kan die daar het beste naartoe werken?

Het nieuwe programma Sekskliniek is vanaf dinsdag 30 augustus wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sekskliniek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's