PSV - FC Volendam live op tv (Eredivisie)

PSV - FC Volendam live op tv (Eredivisie)
Inhaalwedstrijd in de Eredivisie

Sport :

Op woensdag 1 september spelen PSV en FC Volendam in de inhaalwedstrijd van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - FC Volendam

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Ruud van Nistelrooij heeft zondag de kater van het mislukte Champions League-avontuur tegen de Rangers weggespeeld in Kralingen, waar met 1-6 werd gewonnen van promovendus Excelsior. In deze inhaalwedstrijd treffen de Eindhovenaren opnieuw een promovendus: de oranje-zwarten uit Volendam.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport is vanaf 23.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

PSV - FC Volendam is woensdag 1 september om 18.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.20 uur is in NOS Studio Sport op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's