Line of Duty seizoen 6 vanaf zaterdag 3 september te zien op België Eén

Line of Duty seizoen 6 vanaf zaterdag 3 september te zien op België Eén
Dubbele afleveringen van populaire politieserie

Kijktip :

Het zesde seizoen van de populaire en veelgeprezen Britse politieserie Line of Duty is vanaf zaterdag 3 september te zien op de Vlaamse zender Canvas. Elke zaterdag wordt vanaf 20.40 uur een dubbele aflevering uitgezonden.

Moord
DCI Jo Davidson leidt nu al bijna een jaar het onderzoek naar de moord op journaliste Gail Vella, maar ze heeft nog niet veel vooruitgang geboekt. Haar team krijgt een tip over een mogelijke verdachte en besluit zijn appartement binnen te vallen. Onderweg ziet Jo Davidson een gewapende overval.

Tegenstander
Ze besluit het konvooi om te leiden. Er rijzen vraagtekens over haar motieven en AC 12 start een onderzoek op. Het team kampt nog steeds met de gevolgen van hun onderzoek naar undercoveragent John Corbett en beseft al snel dat ze te maken hebben met een zeer mysterieuze tegenstander.

Het zesde seizoen van Line of Duty is vanaf zaterdag 3 september wekelijks om 20.40 uur met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's