Maandag in Expeditie Robinson: de diefstal van Marion wordt ontdekt

Maandag in Expeditie Robinson: de diefstal van Marion wordt ontdekt
Hoe reageert Kamp Noord?

Kijktip :

Maandag (12 september) is de derde aflevering van dit seizoen van Expeditie Robinson te zien op RTL 4. Fans zullen er reikhalzend naar uitkijken, want wat zijn de gevolgen van de geniepige actie die Marion Pauw vorige week uithaalde?

Expeditie Robinson gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eten
Thrillerschrijfster Marion Pauw maakte de tongen los op social media door haar bijzondere acties en uitspraken én het feit dat ze bijna de complete voedselvoorraad van Kamp Noord heeft meegenomen in haar tas - uit angst dat ze mogelijk zonder eten zou komen te zitten op Afvallerseiland. Vanavond wordt de diefstal van Marion ontdekt. Dit zorgt voor heftige emoties en vooral: honger.

Captain
Het spel gaat echter ook gewoon verder en de teams zijn wederom in rep en roer als er weer flessenpost aanspoelt. Ze krijgen opnieuw de opdracht om een captain aan te wijzen, dit keer iemand "met gevoel voor balans die zich niet laat kisten". Deze drie captains nemen het weer tegen elkaar op. Zij leveren een lange strijd met een verrassende uitkomst...

Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's