RTL Boulevard: Marion Pauw voelde zich buitengesloten in Expeditie Robinson

RTL Boulevard: Marion Pauw voelde zich buitengesloten in Expeditie Robinson

Tuesday 6 September 2022 om 21:45

De eerste afvaller van Expeditie Robinson is bekend: thriller-schrijfster Marion Pauw werd naar huis gestuurd in de tweede aflevering. Haar wraakactie: voordat de eilandraad plaatsvond nam ze een ananas, bananen en cassave mee in haar rugzak, is niet onopgemerkt gebleven bij het publiek. Bekijk de video hieronder:

Lees verder onder de video

<em>RTL Boulevard</em>: <em>Marion Pauw</em> voelde zich buitengesloten in <em>Expeditie Robinson</em> De eerste afvaller van Expeditie Robinson is bekend: thriller-schrijfster Marion Pauw werd naar huis gestuurd in de tweede aflevering. Haar wraakactie: voordat de eilandraad plaatsvond nam ze een ananas, bananen en cassave mee in haar rugzak, is niet onopgemerkt gebleven bij het publiek. Bekijk de video hieronder: Lees verder onder de video "Buitengesloten"Marion legt uit in RTL Boulevard: "Echt niet leuk als je wordt genegeerd, als je wordt buitengesloten. Ik ben natuurlijk een stuk ouder dan de groep en je moet niet vergeten dat de groep elkaar grotendeels allemaal al kende." De ananas smaakte dan ook zeer zoet. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.Bekijk ook Expeditie Robinson: kok Marion maakt beginnersfout en gebruikt halve pot bloem Bekijk deze video » Expeditie Robinson-fans slopen Marion Pauw op Twitter: "Schijtwijf" Bekijk deze video » Marion Pauw reageert op 'stelen' in Expeditie Robinson: "Heerlijk zoete wraak" (video) Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
RTL Boulevard: Marion Pauw voelde zich buitengesloten in Expeditie Robinson

"Buitengesloten"
Marion legt uit in RTL Boulevard: "Echt niet leuk als je wordt genegeerd, als je wordt buitengesloten. Ik ben natuurlijk een stuk ouder dan de groep en je moet niet vergeten dat de groep elkaar grotendeels allemaal al kende." De ananas smaakte dan ook zeer zoet.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's