Duettenaflevering Beste Zangers sluit seizoen donderdag af op NPO 1

Duettenaflevering Beste Zangers sluit seizoen donderdag af op NPO 1
Bijzondere samenwerkingen

Kijktip :

Donderdag 29 september sluit het elfde seizoen van Beste Zangers af met de traditionele duettenaflevering. De zangers en zangeressen slaan de handen ineen voor mooie, ontroerende, verrassende én vrolijke optredens. Zal dat opnieuw grote hits opleveren?

Sevilla
Blanks, Ferdi Bolland, Claudia de Breij, Roxeanne Hazes, Sarita Lorena, Nielson en Jaap Reesema zijn afgereisd naar het Spaanse Sevilla. Daar werden ze opgewacht door Beste Zangers-presentator Jan Smit, die ze door dit bijzondere muzikale avontuur heeft begeleid. In deze duettenaflevering zien we onder meer 'Holiday in Spain' van Jaap en Sarita en 'Fix You' door Blanks en Claudia.

Hits
Verder betreden Nielson en Sarita het podium om 'You'll Be in My Heart' van Phil Collins te zingen en treden Jaap en Roxeanne op met 'Bitter Sweet Symphony' van The Verve. In het verleden leverde de duettenaflevering al grote hits op, zoals 'The Phantom of the Opera' van Floor Jansen en Henk Poort. In hetzelfde seizoen hadden Emma Heesters en Rolf Sanchez succes met 'Pa Olvidarte'.

De laatste aflevering van Beste Zangers is donderdag 29 september om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's