Zondag 2 oktober in Rampvlucht: steeds meer mensen ziek

Zondag 2 oktober in Rampvlucht: steeds meer mensen ziek
Vliegramp met dramatische gevolgen

Kijktip :

In de derde aflevering van de gloednieuwe dramaserie Rampvlucht gaat het verhaal over de vliegramp in de Bijlmer verder. Deze keer zien we hoe de samenwerking om de waarheid te achterhalen steeds intensiever wordt.

Rampvlucht aflevering 3 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Meer mensen ziek
Nu steeds meer mensen in de Bijlmer ziek worden, slaan Asha, Vincent en Pierre de handen ineen. Wat voor lading zat er in het vliegtuig? Ze nemen het op tegen de luchtvaartwereld en de landelijke politiek. Dan brengt Tweede Kamerlid Rob van Gijzel hen in contact met een klokkenluider, die een schokkend verhaal te vertellen heeft.

Over de serie
Dinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht.

De nieuwe serie Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's