Maandag 3 oktober in Rampvlucht: de spanningen lopen op

Maandag 3 oktober in Rampvlucht: de spanningen lopen op
Voorlaatste aflevering van dramaserie

Kijktip :

Het is tijd voor de vierde aflevering van de vijfdelige serie Rampvlucht. Deze dramaserie vertelt het verhaal van de vliegramp in de Bijlmer en de nasleep hiervan. Het onderzoek vordert steeds verder en er komen steeds meer belangrijke details boven tafel.

Rampvlucht aflevering 4 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Spanningen
Vincent, Asha en Pierre zijn moegestreden. De onderlinge spanningen in het team van onderzoekers lopen hoog op, terwijl geheime diensten hen op de hielen lijken te zitten. De zoektocht naar de originele vrachtbrieven brengt Vincent en Marijke naar Israël, waar ze ontdekken dat dit verhaal groter is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.

Over de serie
Dinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht.

De nieuwe serie Rampvlucht is van donderdag 29 september tot en met dinsdag 4 oktober dagelijks (met uitzondering van zaterdag 1 oktober) rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's