Recensie: The Greatest Beer Run Ever is grootste teleurstelling van het jaar

Recensie: The Greatest Beer Run Ever is grootste teleurstelling van het jaar
Met Zac Efron en Russell Crowe

Film :

Vanaf 1 oktober staat de film The Greatest Beer Run Ever op Apple TV+. Russell Crowe en Zac Efron stalen in de trailer de show in een rondje van de zaak, maar hoeveel rondjes heb je nodig om dronken van geluk te worden? Lees hier de recensie van The Greatest Beer Run Ever.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Hoeveel bier?
Het verhaal volgt een jongeman, John Donohue genaamd, die in het jaar 1967 besluit New York te verlaten. Hij probeert zijn jeugdvrienden, die dienstreizen in Vietnam, op te sporen om bier te brengen. Hij gaat hiervoor tot het uiterste.

Bron: Apple TV Plus

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 44% | IMDb ★ 6,8

Wij vragen ons zo nu en dan wel eens af hoeveel rondjes het team achter deze film elkaar heeft moeten geven om tot een goed verhaal te komen, want het zit zo hier en daar best heel vreemd in elkaar. De karakters lijken eerder karakaturen en het is allemaal wel heel erg conservatief. Niet dat dit helemaal als een verrassing komt: Peter Farrelly maakte al verschillende conservatieve komediefilms en dit zal ook zeker niet zijn laatste zijn. Zijn met een Oscar bekroonde werk Green Book liet een duidelijk ander geluid van de regisseur zien, maar helaas kunnen we niet anders concluderen dan dat hij dit met deze film niet door kan zetten. De acteerprestaties van Efron en Crowe zijn zeker niet het slechtste aan deze film, maar ze kunnen de film ook niet redden. Voor een film vol alcohol en ongerechtvaardigd patriottisme kun je wel goed bij deze film terecht. 2 sterren.

Cast
Naast Zac Efron (The Greatest Showman) en Russell Crowe (The Nice Guys) spelen ook Kyle Allen (West Side Story), Bill Murray (Ghostbusters) en Will Ropp (The Way Back) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Peter Farrelly (Green Book).

Vanaf 1 oktober 2022 is The Greatest Beer Run Ever te kijken op Apple TV+. Genre: komedie, avontuur. Tijdsduur: 126 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV