Nieuwe Videoland-serie Matched by Mom start dinsdag op RTL 4

Nieuwe Videoland-serie Matched by Mom start dinsdag op RTL 4
Opvoeden doe je zo! van de buis gehaald

Kijktip :

Dinsdag (4 oktober) is de eerste aflevering van het gloednieuwe reality-format Matched by Mom te zien op RTL 4. Het vervolg van deze realityserie, die wordt gepresenteerd door Edson da Graça, verschijnt op streamingdienst Videoland.

Matched by Mom aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Moeder
Wanneer je toe bent aan de perfecte match en het je zelf niet lukt diegene te vinden, dan kun je altijd nog de hulp van je moeder inschakelen bij het vinden van een nieuwe partner. Dat is precies wat in Matched by Mom gebeurt. Vier moeders reizen met hun zoons af naar Portugal om vanuit een luxe villa op zoek te gaan naar hun ideale schoondochter.

Zestien vrouwen
De grote vraag is of het moeders wel lukt om de juiste vrouw voor hun zoon te vinden. Daarbij worden ze geholpen door presentator Da Graça, en dat is ook wel nodig - want er trekt een hele stoet beauties aan de heren en hun moeders voorbij. In totaal hopen zestien dames de liefde te vinden in Matched by Mom. Zitten de ideale schoondochters ertussen?

De eerste aflevering van Matched by Mom is dinsdag 4 oktober om 20.30 uur te zien op RTL 4. Daarna is Matched by Mom wekelijks te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV