Laatste aflevering Rampvlucht dinsdag te zien op NPO 1

Laatste aflevering Rampvlucht dinsdag te zien op NPO 1
Serie over Bijlmervliegramp is groot succes

Kijktip :

Dinsdag (4 oktober) is de laatste aflevering van de populaire, gloednieuwe dramaserie Rampvlucht te zien op NPO 1. We krijgen te zien hoe het verhaal van Vincent, Asha en Pierre afloopt - en daarmee ook de nasleep van de vliegramp in de Bijlmer.

Rampvlucht aflevering 5 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Parlementaire enquête
Vincent, Asha en Pierre doen een laatste wanhopige zet om Den Haag over te halen een medisch onderzoek goed te keuren. Er wordt een schokkende ontdekking gedaan, die Nederland op z'n grondvesten doet schudden. Ruim zes jaar na de ramp lijkt het er dan eindelijk van te komen: een parlementaire enquête. Komt de waarheid eindelijk aan het licht?

Over de serie
Dinsdag 4 oktober 2022 is het precies dertig jaar geleden dat een El-Al vliegtuig zich in twee Bijlmerflats boorde. Een van de meest controversiële vliegtuigrampen van de twintigste eeuw. Een ramp met grote impact en een jarenlange nasleep van verdriet, frustratie en ongehoorde bewoners. KRO-NCRV vertelt het verhaal van de ramp en de nasleep ervan in de serie Rampvlucht.

De laatste aflevering van Rampvlucht is dinsdag 4 oktober om 21.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Rampvlucht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's