Zondag 9 oktober in Five Live: zenderbaas werkt aan plan B

Zondag 9 oktober in Five Live: zenderbaas werkt aan plan B
Zet comedyserie stijgende lijn in?

Kijktip :

De nieuwe komische dramaserie Five Live ging afgelopen zondag van start met prima kijkcijfers, maar deze productie - met Linda de Mol en Waldemar Torenstra in de hoofdrollen - kreeg ook veel kritiek. Zet de serie met de tweede aflevering een stijgende lijn in?

Angela de Jong
De meeste kritiek spitste zich toe op twee elementen: Five Live zou saai en smakeloos zijn. Dat laatste kwam vooral naar voren in de scène waarin een parodie op Angela de Jong bijna sterft in de talkshow-studio. In de tweede aflevering krijgen we te zien hoe dit verdergaat. De relatie tussen Roderik en Sara heeft ook nog eens een koelte-record bereikt.

Plan B
Sara wordt door zenderbaas Flip juist dringend verzocht warmer over te komen op de kijker. Intussen werkt Flip aan zijn plan B: hij brengt de jonge talenten Chanel en Younes in stelling. Liz loopt tot haar groeiende frustratie machteloos achter de feiten aan en dat eist zijn tol. Visagist Brenda komt met een voor iedereen onverwachte oplossing. Sara raakt gehecht aan een kip, maar haar staat ook een enorme teleurstelling te wachten.

De nieuwe comedyserie Five Live is vanaf zondag 2 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. De afleveringen verschijnen vanaf dan ook iedere maandag op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's