Vanavond op tv: start Hollandse makelaars aan de Costa, grootste uitdaging ooit in Down the Road

Vanavond op tv: start Hollandse makelaars aan de Costa, grootste uitdaging ooit in Down the Road
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 10 oktober

Kijktip :

Vanavond gaat het nieuwe programma Hollandse makelaars aan de Costa van start op RTL 5. Verder onder meer de grootste uitdaging ooit in Down the Road. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 10 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Andere Tijden Special: oorlogskinderen

NPO 2
20:25 uur

Beelden van spelende kinderen zijn van alle tijden, maar als die beelden gemaakt zijn tijdens een oorlogssituatie krijgen ze toch een andere lading. Deze Andere Tijden Special gaat over het lot van Nederlandse kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hun verhaal wordt gekoppeld aan dat van de oorlogskinderen van nu. In het begin van de oorlog lijkt er nog niet zoveel aan de hand, maar gaandeweg worden de beelden steeds grimmiger.

Nieuw: Hollandse makelaars aan de Costa

RTL 5
20:30 uur

Vanavond gaat de nieuwe realityserie Hollandse makelaars aan de Costa van start op RTL 5. In dit programma verkopen Nederlandse makelaars aan de Spaanse Costa's (vakantie)huizen aan landgenoten. Ze verkopen niet alleen heerlijke huizen, maar geven ook gelijk de Spaanse levensstijl mee. Over hun schouders kijken we binnen in allerlei soorten huizen en worden we meegenomen in het volledige koopproces.

Horrorfilm: Paranormal Activity

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de huiveringwekkende horrorfilm Paranormal Activity te zien. Deze productie was in 2007 een gigantisch kassucces in de bioscopen. Een jong duo lijkt alles uitstekend voor elkaar te hebben. Tot op de dag dat er plotseling allerlei bizarre dingen gebeuren in het huis van het tweetal. Ze besluiten een videocamera aan te schaffen en vast te leggen wat er zich precies in hun huis afspeelt als ze liggen te slapen.

Down the Road: grootste uitdaging ooit

Eén
20:35 uur

We zijn aanbeland bij de voorlaatste aflevering van het vijfde seizoen van Down the Road. Presentator Dieter Coppens en begeleidster Saar Pelgrims hebben deze keer een hele bijzondere uitdaging in petto voor het reisgezelschap... Het kan met recht de grootste uitdaging uit de geschiedenis van Down the Road genoemd worden: de jongeren met het syndroom van Down gaan op eigen benen staan in de jungle. Dat betekent slapen in een junglehut en eten maken op een wel érg primitieve manier.

Spoorloos: kan Sarah moeder vergeven?

NPO 1
21:20 uur

Na een korte onderbreking vanwege de serie Rampvlucht is Spoorloos vanaf vanavond weer terug op NPO 1. Derk Bolt en zijn team zetten opnieuw alles op alles om uit elkaar gerukte families weer bij elkaar te brengen. Deze week het verhaal van Sarah. Zij woont na de scheiding van haar ouders bij haar oma van vaders kant in Frankrijk. Volgens afspraak wordt ze daar voor een paar bezoekuren opgehaald door haar moeder, maar die brengt Sarah nooit meer terug. Ze neemt de vierjarige Sarah mee naar de ouders van een vriendin in Rotterdam.

Actuele video's

Meer actuele video's