Huiveringwekkende horrorfilm Paranormal Activity maandag te zien op SBS9

Huiveringwekkende horrorfilm Paranormal Activity maandag te zien op SBS9
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Na het waanzinnige succes van The Blair Witch Project (1999) werden zogeheten found footage-films steeds populairder onder horrorfans. Eén van de beste voorbeelden is Paranormal Activity. Deze huiveringwekkende productie is maandag te zien op SBS9 en je kunt Paranormal Activity streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Een jong en gelukkig stel lijkt alles uitstekend voor elkaar te hebben. Aan deze idylle komt een ruw einde wanneer er op een dag plotseling allerlei bizarre gebeurtenissen plaatsvinden in hun huis. Ze besluiten een videocamera aan te schaffen en vast te leggen wat zich precies afspeelt in hun huis - en slaapkamer - wanneer ze 's nachts liggen te slapen. De resultaten van hun 'onderzoek' zijn schokkend en verontrustend.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Paranormal Activity is één van de grootste kassuccessen uit de horrorgeschiedenis. De film werd voor een schijntje gemaakt (nog geen 300.000 dollar) en leverde bijna tweehonderd miljoen dollar op. Regisseur Oren Peli haalt dan ook het maximale uit zijn lage budget. Door het documentaire-achtige karakter van de film is hij alleen maar realistischer, waardoor de mysterieuze gebeurtenissen je werkelijk de stuipen op het lijf jagen. Nooit eerder was een opwaaiende deken zó angstaanjagend als in Paranormal Activity...

Paranormal Activity (2007) wordt beoordeeld met een 6,3 op IMDb en is maandag 10 oktober om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: horror. Speelduur: 86 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's