Nederland - Noorwegen live op tv en online (oefeninterland Oranje Leeuwinnen)

Nederland - Noorwegen live op tv en online (oefeninterland Oranje Leeuwinnen)
Oefeninterland tegen de Noren

Sport :

De Oranje Leeuwinnen plaatste zich afgelopen maand onder leiding van de nieuwe bondscoach Andries Jonker voor het wereldkampioenschap van 2024 in Australië en Nieuw-Zeeland. Om te oefenen voor dat toernooi spelen de Leeuwinnen dinsdag tegen Noorwegen. De wedstrijd begint om 20.00 uur en is te zien bij ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Noorwegen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Het WK
De dames haalde onder Jonker het WK nadat ze in het stadion van FC Utrecht met 1-0 wist te winnen van de dames uit IJsland. De enige goal van de wedstrijd kwam van Esmee Brugts in de derde minuut van de blessuretijd. Het werd uiteindelijk een bijna vlekkeloos toernooi voor de dames: ze verloren niet en speelde maar twee keer gelijk.

Noorwegen
De Noorse dames plaatste zich afgelopen maand ook als groepswinnaar voor het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. De nummer 13 van de wereld verloor in hun kwalificatie-groep geen wedstrijd en speelde maar één keer gelijk, namelijk tegen Polen. In de laatste vriendschappelijke wedstrijd - afgelopen vrijdag - werd met 1-4 verloren van Brazilië

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Nederland - Noorwegen is op dinsdag 11 oktober vanaf 20.00 uur te zien op ESPN. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's