Maandag in Op1: Victoria Koblenko, Mart de Kruif over laatste ontwikkelingen Oekraïne

Maandag in Op1: Victoria Koblenko, Mart de Kruif over laatste ontwikkelingen Oekraïne
Dit zijn de gasten van Op1 van maandag 10 oktober

Kijktip :

Maandagavond presenteren Natasja Gibbs en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 10 oktober.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van maandag 10 oktober

  • Meerdere Oekraïense steden zijn getroffen door Russische bombardementen. Door Poetins vergeldingsactie na de explosie op de Krimburg zijn door het hele land meerdere doden en gewonden gevallen. In Op1 bespreken we met__ Victoria Koblenko, Mart de Kruif, Robert Serry en Hans Jaap Melissen__ vanuit Charkov de laatste ontwikkelingen.

  • Weer of geen weer; de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij trotseren dagelijks de gevaren van de zee om levensreddend werk te verrichten. In de nieuwe tv-serie ‘Redders op zee’ worden ze gevolgd en krijgen we een spectaculair kijkje achter de schermen bij de KNRM. Over hun vrijwilligerswerk en de serie vertellen redders Natascha Ringeling en Eric van den Akker bij Op1.

  • Hij staat in de top tien van de zwaarste aardbevingen in Groningen: de beving in Wirdum zondag. Commissaris van de Koning René Paas was vandaag in het dorp en sprak met moedeloze inwoners. NOS-journalist Reinalda Start volgt de parlementaire enquêtecommissie gaswinning op de voet; vandaag werden Wopke Hoekstra en Eric Wiebes urenlang verhoord.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's